imatge de gemma

Ingredients

  • Dos grans d’all
  • Un grapat de bolets de temporada
  • Dues llesques de bon pa torrades
  • Un grapat d’ametlles torrades i picades
  • 1/2 litre de brou de verdures
  • Una branca de farigola fresca.

Elaboració

  1. En una cassola de fons gruixut, a foc suau, escalfeu una mica d’oli i deixeu que els grans d’all es dorin. Retireu-los.
  2. En el mateix oli, a foc mitjà, salteu els bolets amb un pessic de sal i pebre.
  3. Afegiu el pa a bocins i deixeu que absorbeixi els sucs durant dos o tres minuts.
  4. Piqueu les ametlles amb la mà de morter i afegiu-les. 
  5. Deixeu que tot es barregi un parell de minuts, remenant.
  6. Afegiu el brou i quan arrenqui el bull, baixeu el foc al mínim.
  7. Amb les barnilles de batre aneu aixafant els trossos de pa fins que quedin desfets en el brou.
  8. Afegir la branca de farigola i deixar fent xup-xup uns 20 o 30 minuts.