Ingredients
- Dos grans d’all
- Un grapat de bolets de temporada
- Dues llesques de bon pa torrades
- Un grapat d’ametlles torrades i picades
- 1/2 litre de brou de verdures
- Una branca de farigola fresca.
Elaboració
- En una cassola de fons gruixut, a foc suau, escalfeu una mica d’oli i deixeu que els grans d’all es dorin. Retireu-los.
- En el mateix oli, a foc mitjà, salteu els bolets amb un pessic de sal i pebre.
- Afegiu el pa a bocins i deixeu que absorbeixi els sucs durant dos o tres minuts.
- Piqueu les ametlles amb la mà de morter i afegiu-les.
- Deixeu que tot es barregi un parell de minuts, remenant.
- Afegiu el brou i quan arrenqui el bull, baixeu el foc al mínim.
- Amb les barnilles de batre aneu aixafant els trossos de pa fins que quedin desfets en el brou.
- Afegir la branca de farigola i deixar fent xup-xup uns 20 o 30 minuts.
Afegiu un comentari