Què és VelesiVents.cat?

VelesiVents.cat és el "centre de control" de la nostra (Gemma i Robert) nova vida, que ens ha portat a poder fer realitat un somni que tenia el Robert des de ben jovenet: gaudir de la vela amb un veler propi. Aquest és l'Alcedo, un North Wind de 35 peus (10,6 metres) de segona (de fet, cinquena) mà que estem arreglant, millorant i fruint.

Usem aquest web, doncs, per a registrar un diari de navegació, els manteniments del vaixell, l'estiba, i altres registres d'accés privat. Hi tenim, però, contingut d'accés públic, com un blog, amb els pensaments i escrits que aquesta nova aventura ens inspira, un diccionari de termes nàutics, que anem actualitzant a mesura que el fem servir, i uns llistats de recursos sobre navegació (enllaçosfórmules i guies visuals) que ens anem trobant.

Sou molt benvinguts a donar-hi un cop d'ull.

Voleu contactar amb nosaltres? Disposeu d'aquest formulari de contacte.

Alcedo
L'Alcedo, un North Wind 35 del 1987

AIS

Si voleu saber on ens trobem en aquest moment (amb un cert retard), podeu consultar algun dels llocs webs que hi ha per a la localització de vaixells que disposin d'un codi d'identificació anomenat MMSI. El nostre MMSI és el 261001611.

Aquí en teniu un visor en temps real: