imatge de gemma

Ingredients:

  • 8 figues ben madures
  • 50 g de pernil
  • 50 g de formatge parmesà
  • 50 g de ruca
  • Un rajolí de crema de balsàmic
  • Una mica de pell de llimona

Elaboració:

  1. Pelar les figues eliminant tota la pell i la part blanca.
  2. Posar entremig de dues fulles de paper film i amb les mans o l'ajuda del corró, aplanar i donar la forma rodona del plat de servir.
  3. Plegar el film i portar al congelador un parell d'hores (mínim).
  4. Retirar el paper film i posar al damunt del plat i deixar temperar uns 5 minuts.
  5. Entretant preparar uns talls de bon pernil curat, i de formatge parmesà.
  6. Posar el pernil i el formatge al damunt de les figues, les fulles de ruca i un rajolí de balsàmic.
  7. Acabar amb uns brins de la pell de la llimona ratllada.

Afegeix un comentari