Tatin d’albergínia
Ingredients:
- 1 albergínia gran
- 3 o 4 tomàquets vermells
- 1 grapat d’orenga seca
- 1 raig d’oli d’oliva
- 1 raig de Mòdena
- 1 raig de mel
- 200 g de formatge ratllat
- Massa de pasta full o quebrada.
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta crema de moniato és una delicadesa que ens encanta a l'hivern. Quan fa fred és el moment ideal per escalfar-nos amb una crema especiada i una mica picant, molt diferent de les altres sopes que cuinem a casa.
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Una altra de les nostres receptes de sopes preferides, el porro i la patata que combinen tan be.
Ingredients:
Elaboració:
A l’hivern ens encanten les sopes calentones i amb moltes calories, però a l’estiu preferim les cremes fredes i lleugeres.
Un altre dia afegirem el gaspatxo, el salmorejo i la vichyssoise, però avui em venia de gust fer coses diferents i després de llegir diferents receptes aquesta és la meva pròpia versió de la crema d’alvocat.
Coses a considerar abans de començar:
Aquesta recepta és fàcil, els ingredients són habituals els trobem tot l’any, i és molt interessant per dues tècniques: d’una banda, utilitzar farina, que cuinada amb la mantega dona una textura diferent i uns sabors de torrats que combinen molt bé amb els terrossos dels xampinyons, i de l’altra l’aromatització amb herbes, romaní en aquest cas, per acabar de portar el bosc al plat.
En Robert diu que és la millor sopa que ha menjat mai. Res a afegir.
Ingredients: (per dues persones)
La cuina anglesa i escocesa és molt rica en sopes i cremes, serà pel clima fred i plujós, o pels seus cultius, la pesca i ramaderia que els proporciona unes matèries primeres excepcionals ... El cas és que sempre que hi he viatjat he tastat innumerables “sopes del dia” variades i excel·lents.
Ingredients per la massa:
Ingredients pel farciment:
Elaboració
Ingredients:
Elaboració: