Cistellets d'arròs amb amanida de bonítol
Ingredients:
- 450 g d'arròs cuit
- 2 ous
- 1 bon grapat de formatge ratllat
- Sal i pebre
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba petita
- 1 llauna de bonítol, tonyina o salmó
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta crema de moniato és una delicadesa que ens encanta a l'hivern. Quan fa fred és el moment ideal per escalfar-nos amb una crema especiada i una mica picant, molt diferent de les altres sopes que cuinem a casa.
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Una altra de les nostres receptes de sopes preferides, el porro i la patata que combinen tan be.
Ingredients:
Elaboració:
A l’hivern ens encanten les sopes calentones i amb moltes calories, però a l’estiu preferim les cremes fredes i lleugeres.
Un altre dia afegirem el gaspatxo, el salmorejo i la vichyssoise, però avui em venia de gust fer coses diferents i després de llegir diferents receptes aquesta és la meva pròpia versió de la crema d’alvocat.
Coses a considerar abans de començar:
Aquesta recepta és fàcil, els ingredients són habituals els trobem tot l’any, i és molt interessant per dues tècniques: d’una banda, utilitzar farina, que cuinada amb la mantega dona una textura diferent i uns sabors de torrats que combinen molt bé amb els terrossos dels xampinyons, i de l’altra l’aromatització amb herbes, romaní en aquest cas, per acabar de portar el bosc al plat.
En Robert diu que és la millor sopa que ha menjat mai. Res a afegir.
Ingredients: (per dues persones)
La cuina anglesa i escocesa és molt rica en sopes i cremes, serà pel clima fred i plujós, o pels seus cultius, la pesca i ramaderia que els proporciona unes matèries primeres excepcionals ... El cas és que sempre que hi he viatjat he tastat innumerables “sopes del dia” variades i excel·lents.
Ingredients per la massa:
Ingredients pel farciment:
Elaboració
Ingredients:
Elaboració: