Carpaccio de figues
Ingredients:
- 8 figues ben madures
- 50 g de pernil
- 50 g de formatge parmesà
- 50 g de ruca
- Un rajolí de crema de balsàmic
- Una mica de pell de llimona
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ja que no podem fer relish de tomàquet i pebrot ni chutney de carabassa per acompanyar els plats de carn o peix, les torrades, etc. hem de trobar alternatives sense sucre. Aquesta opció és excel·lent. N'hi ha que diuen que aquesta pasta els recorda la sobrassada!!!
Cal preveure una hora i mitja per fer-la: 40/50 minuts per preparar ingredients, més 40 minuts de forn.
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta crema de moniato és una delicadesa que ens encanta a l'hivern. Quan fa fred és el moment ideal per escalfar-nos amb una crema especiada i una mica picant, molt diferent de les altres sopes que cuinem a casa.
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Una altra de les nostres receptes de sopes preferides, el porro i la patata que combinen tan be.
Ingredients:
Elaboració:
A l’hivern ens encanten les sopes calentones i amb moltes calories, però a l’estiu preferim les cremes fredes i lleugeres.
Un altre dia afegirem el gaspatxo, el salmorejo i la vichyssoise, però avui em venia de gust fer coses diferents i després de llegir diferents receptes aquesta és la meva pròpia versió de la crema d’alvocat.
Coses a considerar abans de començar: