imatge de gemma
 

Ingredients:

  • 450 g farina
  • 3 g llevat sec
  • 360 g d’aigua tèbia (20ºC)
  • 20 g de mix everithing: 5 g ceba dessecada, 5 g sal maldon, 5 g sèsam i 5 g de rosella.

Elaboració:

  1. Barrejar el llevat amb l’aigua tèbia.
  2. En un bol gran, abocar la farina i barrejar amb el mix de llavors i sal.
  3. Ajudant-te de la rasqueta de plàstic, incorporar bé tots els ingredients.
  4. Treballar dins del bol fins que la massa agafi una mica de cos.
  5. Tapar el bol i deixar reposar uns 10 o 12 minuts.
  6. Passar a la taula de treball, una mica enfarinada, i pastar fent plecs fins que agafi elasticitat.
  7. Posar unes gotes d’oli en el bol, tornar a posar-hi la massa, tapar bé amb film.
  8. Deixar reposar a la fermentadora, a 24 °C, fent-li plecs cada 1,5 o 2 hores. 
  9. Quan estigui a punt (en aquest cas han estat 8 h), donar forma, posar en un paper de forn, fer uns talls i afegir llavors pels damunt.
  10. Posar a cassola d’enfornar, prèviament escalfada al forn a 230 °C, amb tapa (dutch oven).
  11. Enfornar tapat 30 minuts, més 15 minuts destapat.
  12. Treure del forn i deixar refredar completament abans de llescar.

Afegeix un comentari