Ingredients:
- 300 ml de llet
- 5 g de llevat sec
- 5 g de sal
- 5 g de sucre
- 30 ml d'oli
- 450 g de farina
- Mantega líquida
- Llavors de sèsam.
Elaboració:
- Barrejar en un bol la llet, el llevat, la sal, el sucre i l'oli.
- Afegir a la farina i remenar bé per integrar-ho tot.
- Pastar amb les mans en el bol fins a obtenir una massa suau i fina.
- Repòs de 30 minuts. Augmenta molt de volum.
- Desgasar suaument, formar una bola, aplanar i dividir en 8 parts.
- Boleiar cada part, aplanar-les i formar discos d'1 cm de gruix.
- Sucar en mantega líquida per les dues parts i disposar en una font rodona d'uns 24 cm de diàmetre, apte per a forn, formant un ventall o flor.
- Repòs de 20 minuts.
- Preescalfar el forn a 180 °C.
- Pintar per damunt amb mantega líquida, amb all (opcional) i posar pel damunt les llavors.
- Al forn a 180 °C uns 30 minuts.
Afegeix un comentari