imatge de gemma
 

Ingredients:

  • 300 ml de llet
  • 5 g de llevat sec
  • 5 g de sal
  • 5 g de sucre
  • 30 ml d'oli
  • 450 g de farina
  • Mantega líquida
  • Llavors de sèsam.

Elaboració:

  1. Barrejar en un bol la llet, el llevat, la sal, el sucre i l'oli.
  2. Afegir a la farina i remenar bé per integrar-ho tot.
  3. Pastar amb les mans en el bol fins a obtenir una massa suau i fina.
  4. Repòs de 30 minuts. Augmenta molt de volum.
  5. Desgasar suaument, formar una bola, aplanar i dividir en 8 parts.
  6. Boleiar cada part, aplanar-les i formar discos d'1 cm de gruix. 
  7. Sucar en mantega líquida per les dues parts i disposar en una font rodona d'uns 24 cm de diàmetre, apte per a forn, formant un ventall o flor.
  8. Repòs de 20 minuts.
  9. Preescalfar el forn a 180 °C.
  10. Pintar per damunt amb mantega líquida, amb all (opcional) i posar pel damunt les llavors.
  11. Al forn a 180 °C uns 30 minuts.

Afegeix un comentari