espècies

Llet amb cúrcuma i espècies

imatge de gemma

Ingredients:

2 tbsp de cúrcuma
1 tbsp de canyella
1 tbsp de gingebre
1/2 tbsp de clau
1/2 tbsp de cardamom
1 tassa de llet del teu gust

Elaboració:

Preparar les espècies barrejant-les totes.
Escalfar a foc mig la llet del teu gust.
Quan comenci a escalfar-se afegir una cullerada per racció de les espècies preparades
Deixar infusionar a foc mig, sense permetre que arribi a bullir, uns quatre o cinc minuts.
Servir ben calent.

Crema de cigrons i carabassa

imatge de gemma

Una de les nostres cremes preferides a la tardor, quan les carabasses estan en el seu millor moment, és la crema de carabassa. 

Aquesta vegada amb el toc exòtic de la llet de coco i les espècies, és una delícia.

Temps: total 1 hora i 15 minuts

Arròs brut

imatge de gemma

Des que vàrem tastar l’arròs brut a Can Costa a Alcúdia que estava desitjant fer-lo a casa. M’agrada tant cuinar amb espècies i en aquest arròs queda espectacular. És deliciós.

Admet tota mena de carns i també de verdures, pot ser un plat d'aprofitament o també un fantàstic plat principal de festa amb les millors verdures fresques de temporada. 

Ingredients: