imatge de gemma

Una de les nostres cremes preferides a la tardor, quan les carabasses estan en el seu millor moment, és la crema de carabassa. 

Aquesta vegada amb el toc exòtic de la llet de coco i les espècies, és una delícia.

Ingredients: 

  • 200 g de cigrons 
  • 400 g carabassa 
  • 1 tbsp garam masala 
  • 1 tsp de pebre vermell 
  • 200 ml de llet de coco 
  • 350 ml de brou de verdures 

Elaboració: 

  1. Preescalfar el forn a 200 °C 
  2. Netejar, pelar i tallar la carabassa en porcions d'uns 2 cm 
  3. Escórrer i esbandir els cigrons 
  4. En una safata amb paper de forn escampar la carabassa, la meitat dels cigrons, les espècies i un rajolí d’oli. 
  5. Barrejar bé perquè s’impregni tot. Salpebrar 
  6. Enfornar a 200 °C uns 30 minuts. 
  7. En una altra safata de forn, disposar la resta dels cigrons amb una mica d’oli, sal i pebre. 
  8. Els darrers 15 minuts, posar la segona safata de cigrons al forn. 
  9. Perquè quedin ben torrats, vigilar i si cal remenar a mitja cocció. 
  10. Treure les dues safates del forn. 
  11. En una cassola, preparar la llet de coco i el brou. 
  12. Afegir a la cassola la carabassa i els cigrons de la primera safata. 
  13. Remenar i cuinar uns 15 minuts, fins que la carabassa estigui ben tendre. 
  14. Passar per la batedora de mà i afegir brou, si cal, fins a la consistència de crema. 
  15. Servir amb els cigrons torrats.

Afegeix un comentari