imatge de gemma

Una de les nostres cremes preferides a la tardor, quan les carabasses estan en el seu millor moment, és la crema de carabassa. 

Aquesta vegada amb el toc exòtic de la llet de coco i les espècies, és una delícia.

Temps: total 1 hora i 15 minuts

  • 20 minuts per preparar ingredients i escalfar el forn
  • 30 minuts de cocció al forn
  • 15 minuts de cocció al foc
  • 10 minuts per batre, presentar i servir.

Racions: 2 persones

Ingredients: 

  • 200 g de cigrons
  • 400 g carabassa
  • 1 tbsp garam masala
  • 1 tsp de pebre vermell
  • 200 ml de llet de coco
  • 350 ml de brou de verdures 

Elaboració: 

  1. Preescalfar el forn a 200 °C
  2. Netejar, pelar i tallar la carabassa en porcions d'uns 2 cm
  3. Escórrer i esbandir els cigrons
  4. En una safata amb paper de forn escampar la carabassa, la meitat dels cigrons, les espècies i un rajolí d’oli.
  5. Barrejar bé perquè s’impregni tot. Salpebrar
  6. Enfornar a 200 °C uns 30 minuts.
  7. En una altra safata de forn, disposar la resta dels cigrons amb una mica d’oli, sal i pebre.
  8. Els darrers 15 minuts, posar la segona safata de cigrons al forn.
  9. Perquè quedin ben torrats, vigilar i si cal remenar a mitja cocció.
  10. Treure les dues safates del forn.
  11. En una cassola, preparar la llet de coco i el brou.
  12. Afegir a la cassola la carabassa i els cigrons de la primera safata.
  13. Remenar i cuinar uns 15 minuts, fins que la carabassa estigui ben tendre.
  14. Passar per la batedora de mà i afegir brou, si cal, fins a la consistència de crema.
  15. Servir amb els cigrons torrats.

Afegeix un comentari