Una de les nostres cremes preferides a la tardor, quan les carabasses estan en el seu millor moment, és la crema de carabassa.
Aquesta vegada amb el toc exòtic de la llet de coco i les espècies, és una delícia.
Ingredients:
- 200 g de cigrons
- 400 g carabassa
- 1 tbsp garam masala
- 1 tsp de pebre vermell
- 200 ml de llet de coco
- 350 ml de brou de verdures
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 200 °C
- Netejar, pelar i tallar la carabassa en porcions d'uns 2 cm
- Escórrer i esbandir els cigrons
- En una safata amb paper de forn escampar la carabassa, la meitat dels cigrons, les espècies i un rajolí d’oli.
- Barrejar bé perquè s’impregni tot. Salpebrar
- Enfornar a 200 °C uns 30 minuts.
- En una altra safata de forn, disposar la resta dels cigrons amb una mica d’oli, sal i pebre.
- Els darrers 15 minuts, posar la segona safata de cigrons al forn.
- Perquè quedin ben torrats, vigilar i si cal remenar a mitja cocció.
- Treure les dues safates del forn.
- En una cassola, preparar la llet de coco i el brou.
- Afegir a la cassola la carabassa i els cigrons de la primera safata.
- Remenar i cuinar uns 15 minuts, fins que la carabassa estigui ben tendre.
- Passar per la batedora de mà i afegir brou, si cal, fins a la consistència de crema.
- Servir amb els cigrons torrats.
Afegeix un comentari