imatge de gemma

Ingredients:

  • 1 albergínia gran
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 6/8 xampinyons
  • 2 tomàquets pera madurs
  • Unes branques de julivert
  • Un pessic de pebre vermell
  • Un pessic de pebre negre
  • Unes salsitxes
  • Un grapat de formatge ratllat
  • 2 ous.

Elaboració:

  1. Escalfat el forn a 180 °C
  2.  Tallar l’albergínia per la meitat longitudinalment i fer alguns talls fondos però sense arribat a la pell
  3. Salpebrar i sucar amb un bon raig d’oli.
  4. Posar al forn 25 o 30 minuts fins que quedi tendre.
  5. Mentrestant preparar el farcit.
  6. Tallar les verdures ben menudes i el tomàquet pelat i sense llavors també.
  7. En una cassola amb una mica d’oli i a foc fort rostir bé les salsitxes tallades petites. Reservar.
  8. Baixar el foc a punt mitjà i posar la ceba, després el pebrot, els xampinyons, les espècies i el julivert.
  9. Fer un bon sofregit amb tot deixant destapat perquè  evapori el líquid. Afegir-hi les salsitxes.
  10. Quan les albergínies estiguin cuites treure del forn.
  11. Amb dues culleres retirar la carn de l’albergínia i afegir-la al farciment.
  12. Omplir les albergínies amb la farsa i posar una mica de formatge ratllat per sobre.
  13. Enfornar uns 8-10 minuts per fondre el formatge i servir.

Afegeix un comentari