Ingredients:
- 1 albergínia gran
- 1 raig d’oli d’oliva
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 6/8 xampinyons
- 2 tomàquets pera madurs
- Unes branques de julivert
- Un pessic de pebre vermell
- Un pessic de pebre negre
- Unes salsitxes
- Un grapat de formatge ratllat
- 2 ous.
Elaboració:
- Escalfat el forn a 180 °C
- Tallar l’albergínia per la meitat longitudinalment i fer alguns talls fondos però sense arribat a la pell
- Salpebrar i sucar amb un bon raig d’oli.
- Posar al forn 25 o 30 minuts fins que quedi tendre.
- Mentrestant preparar el farcit.
- Tallar les verdures ben menudes i el tomàquet pelat i sense llavors també.
- En una cassola amb una mica d’oli i a foc fort rostir bé les salsitxes tallades petites. Reservar.
- Baixar el foc a punt mitjà i posar la ceba, després el pebrot, els xampinyons, les espècies i el julivert.
- Fer un bon sofregit amb tot deixant destapat perquè evapori el líquid. Afegir-hi les salsitxes.
- Quan les albergínies estiguin cuites treure del forn.
- Amb dues culleres retirar la carn de l’albergínia i afegir-la al farciment.
- Omplir les albergínies amb la farsa i posar una mica de formatge ratllat per sobre.
- Enfornar uns 8-10 minuts per fondre el formatge i servir.
Afegeix un comentari