verdures

Tatin d’albergínia

imatge de gemma

Ingredients:

  • 1 albergínia gran
  • 3 o 4 tomàquets vermells
  • 1 grapat d’orenga seca
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • 1 raig de Mòdena
  • 1 raig de mel
  • 200 g de formatge ratllat
  • Massa de pasta full o quebrada.

Elaboració:

Vichyssoise

imatge de gemma

Ingredients:

  • 2 patates grans
  • 1 porro gran
  • 10 g de mantega
  • Sal i pebre
  • 500 ml de brou de verdures
  • 200 ml de crema de llet

Elaboració:

Crema de bledes

imatge de gemma

Ingredients:

  • Un bon manat de bledes (700 - 800 gr)
  • Una ceba gran
  • Una patata gran
  • 500 ml de brou de verdures
  • Un iogurt natural
  • Un grapat de pinyons.

Elaboració:

Crema de carabassa

imatge de gemma

Ingredients

  • Una carabassa de 800 g - 1 kg
  • Un porro
  • Un parell de pastanagues
  • Un bon raig d’oli
  • Espècies al teu gust: curri, cúrcuma, pebre negre, garam masala, pebre vermell ...
  • 500 ml de brou de verdures o d’aigua

Elaboració

Massa per a Quiche

imatge de gemma

Ingredients:

  • 120 g de mantega en pomada
  • 60 g de farina de blat de moro
  • 1 rovell d'ou
  • 30 ml d'aigua
  • 2,5 ml de sal
  • 5 ml de sucre llustre
  • 130 g de farina

Elaboració: