Crepes salades o dolces
Ingredients:
- 4 tbsp de farina de força
- 1 tsp d’impulsor
- 1 pessic de sal
- 1 tbsp de iogurt
- 4 tbsp d’aigua
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
En Xavier i la Rosa ens conviden a casa seva a celebrar el Cap d'Any: tenen un parell de llamàntols al congelador i em pregunten que si em ve de gust preparar alguna cosa per passar la vetllada junts? I tant que si: caldereta!
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta és una de les meves receptes més estimades: per que és una de les especialitats de la meva mare. La mare era una gran cuinera i sempre em va agradar molt estar al seu costat i ajudar-la quan cuinava, des de ben petita. L’estofat de vedella era també un dels plats peferits del meu pare i sovint li’n demanava que el preparés. Així doncs, aquest plat m’evoca molts records bonics d’infantessa i em parla de la família, del caliu ... em reconforta emocionalment.
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients: (per dues o tres persones)
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients: aquesta és una recepta d’aprofitament, li pots posar el que tinguis a la nevera i et convingui consumir. Jo, avui, faré servir el que tinc: un porrro, unes pastanagues, un pebrot, uns esparrecs de marge i una mica se sobrassada. El que mai no pot faltar, evidentment, son les llenties i el brou. Quantitats per dos/tres persones.
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració: