principals

Quiche

imatge de gemma

Per fer la base

Ingredients:

  • 120 g de mantega en pomada
  • 60 g de farina de blat de moro
  • 1 rovell d'ou
  • 30 ml d'aigua
  • 2,5 ml de sal
  • 5 ml de sucre llustre
  • 130 g de farina

Elaboració:

Pollastre tandoori

imatge de gemma

Ingredients:

  • Aletes de pollastre, o contra-cuixes desossades i en trossos
  • 1 ceba
  • 1 dent d'all
  • 2 cm de gingebre
  • 1/2 cullera de cardamom en pols
  • 1/2 cullera de pebre vermell fumat en pols
  • 1/4 cullera de bitxo en pols, o pebre vermell picant en pols
  • 1/2 cullera de comí en pols
  • 1/2 cullera de garam masala
  • Sal i pebre.
  • 1 iogurt
  • 1/2 llimona en suc
  • 4 culleres de mel

Elaboració:

Costellam de porc al forn (a la americana)

imatge de gemma

Ingredients:

  • Un costellam de porc sencer.
  • 12 cullerades de sucre morè.
  • 2 cullerades de mostassa antiga.
  • 2 cullerades de pebre vermell fumat.
  • 2 cullerades de nou moscada en pols.
  • Sal i pebre.
  • Unes gotes de fumat.

Per preparar el costellam, retira amb les mans el tel que cobreix un costat de la costella i treu amb la punta d'un ganivet el greix que protegeix l'altra.

Per preparar el macerat barrejar bé tots els ingredients en un bol fins que quedin ben integrats.