Ingredients:
- 310 g d'aigua tèbia.
- 1,5 cullerades de sucre/mel
- 2 cullerades de llevat sec
- 500 g de farina de força (>300)
- 1,5 cullerades de sal
- Llavors de sèsam.
Elaboració
- Barrejar 125 g d'aigua tèbia amb la mel (o sucre) i el llevat. No remoure i deixar actuar el llevat, uns 5 minuts.
- Garbellar la farina i posar en un bol amb la sal.
- Afegir l'aigua amb llevat i mel i barrejar bé.
- Afegir la resta de l'aigua (185 g) i pastem a mà.
- En el mateix bol, una mica engreixat amb oli, ho deixem tapat amb un drap humit. Repòs d'1 1/4 h (mínim).
- Dividir en porcions, donar forma i deixar en repòs, coberts amb drap humit, perquè pugin, uns 10 minuts.
- Preescalfar el forn a 220 °C.
- Bullir en aigua abundant, amb una cullerada de mel dissolta, uns 30 segons per cada costat.
- Posar-hi les llavors per sobre ben abundants procurant que s'hi enganxin.
- Enfornar a 220 °C uns 20 minuts, vigilant pel color.
Afegeix un comentari