Ingredients:
- 450 g d'arròs cuit
- 2 ous
- 1 bon grapat de formatge ratllat
- Sal i pebre
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba petita
- 1 llauna de bonítol, tonyina o salmó
Elaboració:
- En un bol barreja bé l'arròs amb els ous i el formatge. Salpebrar.
- En una safata motlle per magdalenes repartir la massa d'arròs.
- Amb l'ajut d'un got fer un espai al mig i prémer contra les parets per donar forma de cistellet.
- Forn a 200 °C uns 25 minuts fins que estiguin daurats.
- Preparar el farciment picant ben menut els pebrots i la ceba i remenant amb el bonítol.
- Quan els cistellets estiguin freds, retirar del motlle i omplir amb el farcit.
Les variants de farciment són infinites, des d'aprofitament d'excedents de menjars pollastres, verdures, etc. fins a combinacions ben sofisticades amb ingredients de luxe com gambes, salmó, pernil, etc.
Afegeix un comentari