imatge de gemma

Ingredients:

  • 450 g d'arròs cuit
  • 2 ous
  • 1 bon grapat de formatge ratllat
  • Sal i pebre
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 ceba petita
  • 1 llauna de bonítol, tonyina o salmó

Elaboració:

  1. En un bol barreja bé l'arròs amb els ous i el formatge. Salpebrar.
  2. En una safata motlle per magdalenes repartir la massa d'arròs.
  3. Amb l'ajut d'un got fer un espai al mig i prémer contra les parets per donar forma de cistellet.
  4. Forn a 200 °C uns 25 minuts fins que estiguin daurats.
  5. Preparar el farciment picant ben menut els pebrots i la ceba i remenant amb el bonítol.
  6. Quan els cistellets estiguin freds, retirar del motlle i omplir amb el farcit.

Les variants de farciment són infinites, des d'aprofitament d'excedents de menjars pollastres, verdures, etc. fins a combinacions ben sofisticades amb ingredients de luxe com gambes, salmó, pernil, etc.

Afegeix un comentari