imatge de gemma

Temps: total 40 minuts

  • 10 minuts per preparar ingredients
  • 30 minuts de cocció

Racions: 2 persones 

Ingredients:

  • Mig conill
  • 1 ceba
  • 200 g de xampinyons
  • 2 tbsp de mostassa a l'antiga
  • 1 iogurt grec
  • 50 ml de brou
  • Un rajolí de mel

Elaboració:

  1. En una cassola de fons gruixut i a foc fort, rostir els talls de conill i reservar.
  2. En el mateix oli, saltar la ceba tallada menuda, amb el foc més baix.
  3. Afegir els xampinyons nets i tallats per la meitat, o en quart si són molt grans.
  4. Quan els xampinyons comencin a agafar color i vigilant que no es cremi la ceba, afegir la mostassa.
  5. Donar un parell de voltes a la mostassa a la cassola i afegir el iogurt. Remenar bé per incorporar-ho.
  6. Si queda massa espès afegir el brou que calgui, a poc a poc.
  7. Afegir el conill a la cassola i deixar coure junt uns 10 minuts, a foc suau.

Afegeix un comentari