
Temps: total 40 minuts
- 10 minuts per preparar ingredients
- 30 minuts de cocció
Racions: 2 persones
Ingredients:
- Mig conill
- 1 ceba
- 200 g de xampinyons
- 2 tbsp de mostassa a l'antiga
- 1 iogurt grec
- 50 ml de brou
- Un rajolí de mel
Elaboració:
- En una cassola de fons gruixut i a foc fort, rostir els talls de conill i reservar.
- En el mateix oli, saltar la ceba tallada menuda, amb el foc més baix.
- Afegir els xampinyons nets i tallats per la meitat, o en quart si són molt grans.
- Quan els xampinyons comencin a agafar color i vigilant que no es cremi la ceba, afegir la mostassa.
- Donar un parell de voltes a la mostassa a la cassola i afegir el iogurt. Remenar bé per incorporar-ho.
- Si queda massa espès afegir el brou que calgui, a poc a poc.
- Afegir el conill a la cassola i deixar coure junt uns 10 minuts, a foc suau.
Afegeix un comentari