imatge de gemma

Ingredients:

  • 1 carabassa mitjana
  • 3 tbsp d'oli
  • 1 tbsp de canyella
  • 70 g de tahina
  • 120 g de iogurt grec
  • 2 grans d'all
  • 1 tsp de llavors de sèsam
  • mel de canya o xarop de granada
  • sal

Elaboració:

  1. Netejar, pelar i tallar a bocins la carabassa.
  2. Disposar-la en una safata per a forn amb una mica de canyella i sal, i un rajolí d'oli.
  3. Enfornar a 180 °C uns 70 minuts, fins que sigui ben tendra.
  4. Deixar refredar i posar al vas de la trituradora amb la tahina, el iogurt i els alls. Triturar però deixant-la una mica gruixuda.
  5. Posar-la en el bol de servir amb les llavors de sèsam pel damunt i un rajolí de mel de canya.

Afegeix un comentari