Crema de carabassa per sucar
Ingredients:
- 1 carabassa mitjana
- 3 tbsp d'oli
- 1 tbsp de canyella
- 70 g de tahina
- 120 g de iogurt grec
- 2 grans d'all
- 1 tsp de llavors de sèsam
- mel de canya o xarop de granada
- sal
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ja sabeu que en aquesta casa tenim debilitat per les sopes i les cremes, quan arriba la tardor i fa una mica de fred, els nostres sopars són una desfilada de sopes i cremes d'allò més variades. Amb aquesta ja tenim 19 receptes ben diferents, i només són les meves preferides. Les sopes son tot un món.
Aquesta d'avui, és una crema de moniato és senzillament espectacular: per simple i per gustosa. La cremositat del moniato quan emulsiona amb l'oli a la batedora és encara millor que la patata de la vichyssoise.
Vaig trobar aquesta recepta en el blog d’una cuinera australiana, i explicava que provenia d’un llibre de cuina de família del restaurant El Bulli: em va xocar la interpretació i els comentaris que feia sobre la picada, i els suggeriments per substituir alguns ingredients i adaptar-los als seus gustos.
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta recepta és fàcil, els ingredients són habituals els trobem tot l’any, i és molt interessant per dues tècniques: d’una banda, utilitzar farina, que cuinada amb la mantega dona una textura diferent i uns sabors de torrats que combinen molt bé amb els terrossos dels xampinyons, i de l’altra l’aromatització amb herbes, romaní en aquest cas, per acabar de portar el bosc al plat.
En Robert diu que és la millor sopa que ha menjat mai. Res a afegir.
Ingredients: (per dues persones)
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients: (per dues o tres persones)