Crema de porros i fonoll
Ingredients:
- 1/2 bulb de fonoll
- 1 porro
- 1 patata petita
- 400 ml de brou
- Unes fulles de julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ja que no podem fer relish de tomàquet i pebrot ni chutney de carabassa per acompanyar els plats de carn o peix, les torrades, etc. hem de trobar alternatives sense sucre. Aquesta opció és excel·lent. N'hi ha que diuen que aquesta pasta els recorda la sobrassada!!!
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Ja sabeu que en aquesta casa tenim debilitat per les sopes i les cremes, quan arriba la tardor i fa una mica de fred, els nostres sopars són una desfilada de sopes i cremes d'allò més variades. Amb aquesta ja tenim 19 receptes ben diferents, i només són les meves preferides. Les sopes son tot un món.
Aquesta d'avui, és una crema de moniato és senzillament espectacular: per simple i per gustosa. La cremositat del moniato quan emulsiona amb l'oli a la batedora és encara millor que la patata de la vichyssoise.
Vaig trobar aquesta recepta en el blog d’una cuinera australiana, i explicava que provenia d’un llibre de cuina de família del restaurant El Bulli: em va xocar la interpretació i els comentaris que feia sobre la picada, i els suggeriments per substituir alguns ingredients i adaptar-los als seus gustos.
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta recepta és fàcil, els ingredients són habituals els trobem tot l’any, i és molt interessant per dues tècniques: d’una banda, utilitzar farina, que cuinada amb la mantega dona una textura diferent i uns sabors de torrats que combinen molt bé amb els terrossos dels xampinyons, i de l’altra l’aromatització amb herbes, romaní en aquest cas, per acabar de portar el bosc al plat.
En Robert diu que és la millor sopa que ha menjat mai. Res a afegir.
Ingredients: (per dues persones)
Ingredients:
Elaboració: