imatge de gemma

Ingredients:

  • 1/2 carabassa
  • 1 ceba
  • 400 ml de brou
  • 25 ml d'oli
  • El suc d'una taronja
  • 1/2 beina de vainilla
  • Un rajolí de rom
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Preescalfar el forn a 180 °C
  2. Partir la carabassa longitudinalment, retirar les llavors i preparar en una safata de forn.
  3. Posar al forn a 180 °C uns 40 o 45 minuts, fins que quedi ben cuita.
  4. Deixar refredar.
  5. Netejar i picar les cebes.
  6. Saltar a la cassola amb l'oli a foc mitjà.
  7. Quan la ceba agafi color, afegir el rom i deixar evaporar l'alcohol un parell de minuts.
  8. Afegir la polpa de la carabassa cuita, el suc de taronja i el brou.
  9. Afegir la vainilla i deixar coure uns 10 o 12 minuts.
  10. Retirar la beina de vainilla i passar per la batedora de mà.

Afegeix un comentari