Ingredients:
- 1/2 carabassa
- 1 ceba
- 400 ml de brou
- 25 ml d'oli
- El suc d'una taronja
- 1/2 beina de vainilla
- Un rajolí de rom
- Sal i pebre
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 180 °C
- Partir la carabassa longitudinalment, retirar les llavors i preparar en una safata de forn.
- Posar al forn a 180 °C uns 40 o 45 minuts, fins que quedi ben cuita.
- Deixar refredar.
- Netejar i picar les cebes.
- Saltar a la cassola amb l'oli a foc mitjà.
- Quan la ceba agafi color, afegir el rom i deixar evaporar l'alcohol un parell de minuts.
- Afegir la polpa de la carabassa cuita, el suc de taronja i el brou.
- Afegir la vainilla i deixar coure uns 10 o 12 minuts.
- Retirar la beina de vainilla i passar per la batedora de mà.
Afegeix un comentari