Crema de carbassó
Temps: total 60 minuts
- 10 minuts per preparar ingredients
- 40 minuts de cocció
- 10 minuts per batre, presentar i servir.
Racions: 2 persones
Ingredients:
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Una de les nostres cremes preferides a la tardor, quan les carabasses estan en el seu millor moment, és la crema de carabassa.
Aquesta vegada amb el toc exòtic de la llet de coco i les espècies, és una delícia.
Temps: total 1 hora i 15 minuts
Ja sabeu que en aquesta casa tenim debilitat per les sopes i les cremes, quan arriba la tardor i fa una mica de fred, els nostres sopars són una desfilada de sopes i cremes d'allò més variades. Amb aquesta ja tenim 19 receptes ben diferents, i només són les meves preferides. Les sopes son tot un món.
Aquesta d'avui, és una crema de moniato és senzillament espectacular: per simple i per gustosa. La cremositat del moniato quan emulsiona amb l'oli a la batedora és encara millor que la patata de la vichyssoise.
El nostre receptari de sopes no seria complet sense la sopa de farigola. Tan simple i tan bona. Que tants records que ens evoca i tantes virtuts i beneficis ens aporta.
Avui l'enriquim amb un brou i amb ou; però hem de pensar que aquesta recepta originàriament es feia només amb aigua, farigola i pa sec. L'únic que tenien a l'abast les famílies de pagès o els pastors a la muntanya.
Ingredients:
Vaig trobar aquesta recepta en el blog d’una cuinera australiana, i explicava que provenia d’un llibre de cuina de família del restaurant El Bulli: em va xocar la interpretació i els comentaris que feia sobre la picada, i els suggeriments per substituir alguns ingredients i adaptar-los als seus gustos.
Aquesta crema de moniato és una delicadesa que ens encanta a l'hivern. Quan fa fred és el moment ideal per escalfar-nos amb una crema especiada i una mica picant, molt diferent de les altres sopes que cuinem a casa.
Ingredients: