Ingredients:
- Una dotzena d’aletes de pollastre
- 1 + 1/4 tassa d’aigua
- 1/4 tassa de soja
- 1/4 tassa de sucre moré
- 2 tbs de mel
- 1/2 tsp de gingebre mólt
- 2 tbsp de fècula de blat de moro
Elaboració:
- Primer preparem la salsa possant en un pot al foc mig una tassa d’aigua, la soja, el sucre, la mel i el gingebre.
- Sense deixar de remenar fem que arribi al punt d’ebullició.
- Afegir la fècula de blat de moro dissolta en 1/4 de tassa d’aigua, i seguir remenant per que no s’enganxi.
- Quan arrenqui de nou el bull, retirar del foc i deixar refredar mentre fem el pollastre.
- Si has de fer el pollastre al forn: prepara una barreja amb baking powder, sal i pebre i arrebossa-ho be; després possa el pollastre a la reixeta del forn i deixa-ho 40-45 minuts a 200ºC.
- Si prefereixes fer el pollastre rostit, fes-ho ara mentre la salsa es refreda, retirant l’excés d’oli de la cassola.
- Posar el pollastre en una safata i banyar be amb la salsa. Per damunt unes llavors de sèsam.
Afegeix un comentari