imatge de gemma

Ingredients:

  • Una dotzena d’aletes de pollastre
  • 1 + 1/4 tassa d’aigua
  • 1/4 tassa de soja
  • 1/4 tassa de sucre moré
  • 2 tbs de mel
  • 1/2 tsp de gingebre mólt
  • 2 tbsp de fècula de blat de moro

Elaboració:

  1. Primer preparem la salsa possant en un pot al foc mig una tassa d’aigua, la soja, el sucre, la mel i el gingebre.
  2. Sense deixar de remenar fem que arribi al punt d’ebullició.
  3. Afegir la fècula de blat de moro dissolta en 1/4 de tassa d’aigua, i seguir remenant per que no s’enganxi.
  4. Quan arrenqui de nou el bull, retirar del foc i deixar refredar mentre fem el pollastre.
  5. Si has de fer el pollastre al forn: prepara una barreja amb baking powder, sal i pebre i arrebossa-ho be; després possa el pollastre a la reixeta del forn i deixa-ho 40-45 minuts a 200ºC.
  6. Si prefereixes fer el pollastre rostit, fes-ho ara mentre la salsa es refreda, retirant l’excés d’oli de la cassola.
  7. Posar el pollastre en una safata i banyar be amb la salsa. Per damunt unes llavors de sèsam.

Afegiu un comentari