carn de pollastre

Pollastre teriyaki

imatge de gemma

Ingredients:

  • Una dotzena d’aletes de pollastre
  • 1 + 1/4 tassa d’aigua
  • 1/4 tassa de soja
  • 1/4 tassa de sucre moré
  • 2 tbs de mel
  • 1/2 tsp de gingebre mólt
  • 2 tbsp de fècula de blat de moro

Elaboració:

Pollastre tandoori

imatge de gemma

Ingredients:

  • Aletes de pollastre, o contra-cuixes desossades i en trossos
  • 1 ceba
  • 1 dent d'all
  • 2 cm de gingebre
  • 1/2 cullera de cardamom en pols
  • 1/2 cullera de pebre vermell fumat en pols
  • 1/4 cullera de bitxo en pols, o pebre vermell picant en pols
  • 1/2 cullera de comí en pols
  • 1/2 cullera de garam masala
  • Sal i pebre.
  • 1 iogurt
  • 1/2 llimona en suc
  • 4 culleres de mel

Elaboració: