poma

Pastís de poma amb pasta de full

imatge de gemma

Ingredients:

  • 38 g + 96 g de mantega o margarina.
  • 1/2 tsp de sal
  • 192 g de farina de força
  • 77 g d’aigua.
  • 1 poma
  • 1 tbsp de mantega
  • 1 tsp de canyella
  • 1 tsp de sucre moreno
  • 1 rovell d’ou
  • Ametlles picades, sucre, etc. per guarnir

Elaboració:

Tarta Tatin

imatge de gemma

Ingredients:

Per la massa quebrada:

  • 250 g de farina
  • 5 g de sal
  • 125 g de mantega en pomada
  • 2 ous batuts

Per la tarta de poma:

  • 1.200 de poma golden o royal gala. 
  • 150 g de mantega
  • 140 g de sucre morè

Elaboració:

Pastís de poma (apple crumble)

imatge de gemma

Aquesta recepta de pastís de poma és especial, diferent i deliciosa. El crumble és triomfador assegurat i li fa un acabat rustic i molt atractiu que agrada a tothom. Però és que el pastís, amb les espècies, té un aroma, una textura i uns sabors molt delicats. El resultat és esponjós, cremós, suau al paladar. No s’ha de guardar en nevera, a temperatura ambient, ben preservat de l’aire amb una cúpula, es conserva perfectament uns quants dies (si es que resistiu la temptació de menjar-ne).