
Ingredients:
- 1/4 de síndria
- 2 tbsp d'oli d'oliva verge
- La pell ratllada de mitja llimona
- 1 tbsp de suc de llimona
- Un bon grapat d'herbes aromàtiques com menta, romaní, farigola, alfàbrega, etc.
- 100 g de formatge del teu gust
- 50 g de ruca
- Pebre i sal.
Elaboració:
- Pelar i tallar la síndria en forma de petits cubs, mida mossegada.
- Preparar el formatge escollit, en talls petits de mida semblant a la síndria.
- En un bol gran combinar l'oli d'oliva, la pell de llimona, el suc de llimona i les herbes.
- Afegir la síndria i remenar per incorporar els sabors.
- Afegir el formatge, la ruca i una mica de sal i pebre.
- Remenar suaument, tastar i rectificar de sal o llimona si és necessari.
Opcional: una picada de fruits secs, ametlles, avellanes, nous, pipes, etc. barrejada amb el pebre pot ser una bona alternativa a les herbes si no en tens o no t'agraden.
Afegeix un comentari