imatge de gemma

Ingredients:

  • 1/4 de síndria
  • 2 tbsp d'oli d'oliva verge
  • La pell ratllada de mitja llimona
  • 1 tbsp de suc de llimona
  • Un bon grapat d'herbes aromàtiques com menta, romaní, farigola, alfàbrega, etc.
  • 100 g de formatge del teu gust
  • 50 g de ruca
  • Pebre i sal.

Elaboració:

  1. Pelar i tallar la síndria en forma de petits cubs, mida mossegada.
  2. Preparar el formatge escollit, en talls petits de mida semblant a la síndria.
  3. En un bol gran combinar l'oli d'oliva, la pell de llimona, el suc de llimona i les herbes.
  4. Afegir la síndria i remenar per incorporar els sabors.
  5. Afegir el formatge, la ruca i una mica de sal i pebre.
  6. Remenar suaument, tastar i rectificar de sal o llimona si és necessari.

Opcional: una picada de fruits secs, ametlles, avellanes, nous, pipes, etc. barrejada amb el pebre pot ser una bona alternativa a les herbes si no en tens o no t'agraden.

Afegeix un comentari