
En forma de boleta són com una alternativa als panellets, s'assemblen molt, però, de fet, m'agraden més així i l'elaboració és molt més ràpida. També es poden fer plans amb forma de galeta i queden més torrats i també molt bons.
Si no et vols embrutar les mans (com jo) i ho fas amb dues culleres petites, fent "quenelles" queden com es veu a la foto.
Si utili
Temps: total 35 minuts
- 20 minuts per preparar ingredients i forn
- 15 minuts de cocció
Racions: surten unes 18 unitats
Ingredients:
- 1 plàtan madur
- 75 g de dàtil
- 75 g d'ametlles crues
- 50 g de farina d'ametlla
- Sèsam per arrebossar
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 180 °C
- En un bol o plat fondo, aixafar bé el plàtan amb una forquilla.
- A la picadora, picar junts els dàtils i les ametlles fins a fer-ho petit, però que es trobi.
- Afegir la picada al plàtan i remenar per incorporar.
- Afegir la farina d'ametlla i treballar per a fer una massa.
- Fer boletes i arrebossar amb el sèsam.
- Disposar en una safata amb paper de forn una mica separats.
- Enfornar 15 minuts.
Afegeix un comentari