
Temps: total 60 minuts
- 10 minuts per preparar ingredients
- 40 minuts de cocció
- 10 minuts per batre, presentar i servir.
Racions: 2 persones
Ingredients:
- 1 carabassó
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 patata
- 500 ml de brou
- pebre vermell i negre
- sal i oli
- Per decorar unes llavors de sèsam, carabassa, etc
Elaboració:
- Netejar, pelar i tallar les verdures menudes.
- En una cassola amb un rajolí d'oli, deixar enrossir les verdures uns minuts i després baixar el foc i coure uns 20 minuts.
- Afegir el pebre vermell i negre el darrer minut de cocció.
- Ràpidament, per vigilar de no cremar el pebre vermell, abocar el brou de verdures i deixar coure uns altres 20 minuts.
- Passar per la batedora de braç i servir ben calent.
- Decorar amb un rajolí de bon oli i un grapar de llavors.
Afegeix un comentari