imatge de gemma

Temps: total 60 minuts

  • 10 minuts per preparar ingredients
  • 40 minuts de cocció
  • 10 minuts per batre, presentar i servir.

Racions: 2 persones

Ingredients:

  • 1 carabassó
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 patata
  • 500 ml de brou
  • pebre vermell i negre
  • sal i oli
  • Per decorar unes llavors de sèsam, carabassa, etc

Elaboració:

  1. Netejar, pelar i tallar les verdures menudes.
  2. En una cassola amb un rajolí d'oli, deixar enrossir les verdures uns minuts i després baixar el foc i coure uns 20 minuts.
  3. Afegir el pebre vermell i negre el darrer minut de cocció.
  4. Ràpidament, per vigilar de no cremar el pebre vermell, abocar el brou de verdures i deixar coure uns altres 20 minuts.
  5. Passar per la batedora de braç i servir ben calent.
  6. Decorar amb un rajolí de bon oli i un grapar de llavors.

Afegeix un comentari