Crema de carbassó
Temps: total 60 minuts
- 10 minuts per preparar ingredients
- 40 minuts de cocció
- 10 minuts per batre, presentar i servir.
Racions: 2 persones
Ingredients:
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Ja que no podem fer relish de tomàquet i pebrot ni chutney de carabassa per acompanyar els plats de carn o peix, les torrades, etc. hem de trobar alternatives sense sucre. Aquesta opció és excel·lent. N'hi ha que diuen que aquesta pasta els recorda la sobrassada!!!
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Temps: total 60 minuts
Racions: 2 persones
Ingredients:
Ja sabeu que en aquesta casa tenim debilitat per les sopes i les cremes, quan arriba la tardor i fa una mica de fred, els nostres sopars són una desfilada de sopes i cremes d'allò més variades. Amb aquesta ja tenim 19 receptes ben diferents, i només són les meves preferides. Les sopes son tot un món.
Aquesta d'avui, és una crema de moniato és senzillament espectacular: per simple i per gustosa. La cremositat del moniato quan emulsiona amb l'oli a la batedora és encara millor que la patata de la vichyssoise.
A l’hivern ens encanten les sopes calentones i amb moltes calories, però a l’estiu preferim les cremes fredes i lleugeres.
Un altre dia afegirem el gaspatxo, el salmorejo i la vichyssoise, però avui em venia de gust fer coses diferents i després de llegir diferents receptes aquesta és la meva pròpia versió de la crema d’alvocat.
Coses a considerar abans de començar:
Aquesta és una de les meves receptes preferides del bagels. Es una combinació perfecte per a fer-se un bagel amb formatge, amb alvocat, amb pernil, o calent amb espàrrecs, carxofes, etc. M’agrada tant que me’l menjaria sol, sucat en una torradeta. A més és molt fàcil de fer i de preservar-ho varies setmanes a la nevera en un pot amb bona tanca.
La clau és el tomàquet: tria el que t’agradi per fer amanides, no cal que sigui verd, però no ha de ser gaire madur per que no ens interessa que sigui molt sucós.
Ingredients: