vegan

Crema de carbassó

imatge de gemma

Temps: total 60 minuts

  • 10 minuts per preparar ingredients
  • 40 minuts de cocció
  • 10 minuts per batre, presentar i servir.

Racions: 2 persones

Ingredients:

Crema de porros i fonoll

imatge de gemma

Ingredients:

  • 1/2 bulb de fonoll
  • 1 porro
  • 1 patata petita
  • 400 ml de brou
  • Unes fulles de julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Elaboració:

Crema d'albergínia amb ametlles

imatge de gemma

Temps: total 60 minuts

  • 20 minuts per preparar els ingredients
  • 30 minuts de cocció
  • 10 minuts per batre, presentar i servir

Racions: 2 persones

Ingredients:

Crema de bròquil

imatge de gemma

Temps: total 60 minuts

  • 10 minuts per preparar ingredients
  • 40 minuts de cocció
  • 10 minuts per batre, presentar i servir.

Racions: 2 persones

Ingredients:

Crema de moniato amb cúrcuma

imatge de gemma

Ja sabeu que en aquesta casa tenim debilitat per les sopes i les cremes, quan arriba la tardor i fa una mica de fred, els nostres sopars són una desfilada de sopes i cremes d'allò més variades. Amb aquesta ja tenim 19 receptes ben diferents, i només són les meves preferides. Les sopes son tot un món.

Aquesta d'avui, és una crema de moniato és senzillament espectacular: per simple i per gustosa. La cremositat del moniato quan emulsiona amb l'oli a la batedora és encara millor que la patata de la vichyssoise.

Crema freda d’alvocat i poma

imatge de gemma

A l’hivern ens encanten les sopes calentones i amb moltes calories, però a l’estiu preferim les cremes fredes i lleugeres.

Un altre dia afegirem el gaspatxo, el salmorejo i la vichyssoise, però avui em venia de gust fer coses diferents i després de llegir diferents receptes aquesta és la meva pròpia versió de la crema d’alvocat.

Coses a considerar abans de començar:

Relish de tomàquet i pebrot

imatge de gemma

Aquesta és una de les meves receptes preferides del bagels. Es una combinació perfecte per a fer-se un bagel amb formatge, amb alvocat, amb pernil, o calent amb espàrrecs, carxofes, etc. M’agrada tant que me’l menjaria sol, sucat en una torradeta. A més és molt fàcil de fer i de preservar-ho varies setmanes a la nevera en un pot amb bona tanca. 

La clau és el tomàquet: tria el que t’agradi per fer amanides, no cal que sigui verd, però no ha de ser gaire madur per que no ens interessa que sigui molt sucós. 

Ingredients: