imatge de gemma

Ideals per a un sopar diferent. Acompanyar-ho amb una amanida, hummus, guacamole o coses de picar fa un divertit sopar amb amics. 

Aquestes quantitats son per 4 persones.

Ingredients:

  • 1 ou
  • 1 tsp de sal
  • 2 tsp de sucre
  • 170 ml de llet tèbia (30ºC)
  • 1,5 tsp de llevat sec
  • 170 ml d’aigua tèbia (30ºC)
  • 250 g de farina
  • Una patata gran
  • Mig pebrot vermell i/o verd
  • Un carabassó petit
  • Una ceba mitjana
  • Un grapat de xampinyons

Elaboració

  1. Batre l’ou en un recipient gran.
  2. Afegir la sal, el sucre, la llet i l’aigua i batre be per disssoldre-ho tot.
  3. Afegir el llevat, remenar i deixar reposar i activar uns 4/5 minuts.
  4. Afegir la farina i remenar per integrar-la i fer una massa homegènia.
  5. Deixar reposar 30 minuts.
  6. Mentretant preparar les verdures ratllant la patata, picant els xampinyons i tallant en juliana el carbassó, la pastanaga, el pebrot, la ceba, etc.
  7. Passat el repòs de la massa, afegir les verdures remenar per integrar be.
  8. Escalfar una paella antiadherent i pincellar amb unes gotes d’oli.
  9. Afegir un cullerot de la massa a la paella, per fer una capa fina, que es cogui ràpidament i be, i quedi torradeta al teu gust. Si t’agrada més gruixuda inpoc feta, possa mes massa.
  10. Fer uns 4/5 minuts per cada banda, fent-li la volta un cop es vegi torrada.
  11. Anar-les possant una a sobre de l’altra, en un plat de servir, fent una pila de crepes que es pugui tallar en raccions com es faria amb una truita.

Nota: les verdures es poden combinar o reemplaçar amb el què més t’agradi, formatge, pernil, olives, etc

Afegiu un comentari