Ideals per a un sopar diferent. Acompanyar-ho amb una amanida, hummus, guacamole o coses de picar fa un divertit sopar amb amics.
Aquestes quantitats son per 4 persones.
Ingredients:
- 1 ou
- 1 tsp de sal
- 2 tsp de sucre
- 170 ml de llet tèbia (30ºC)
- 1,5 tsp de llevat sec
- 170 ml d’aigua tèbia (30ºC)
- 250 g de farina
- Una patata gran
- Mig pebrot vermell i/o verd
- Un carabassó petit
- Una ceba mitjana
- Un grapat de xampinyons
Elaboració
- Batre l’ou en un recipient gran.
- Afegir la sal, el sucre, la llet i l’aigua i batre be per disssoldre-ho tot.
- Afegir el llevat, remenar i deixar reposar i activar uns 4/5 minuts.
- Afegir la farina i remenar per integrar-la i fer una massa homegènia.
- Deixar reposar 30 minuts.
- Mentretant preparar les verdures ratllant la patata, picant els xampinyons i tallant en juliana el carbassó, la pastanaga, el pebrot, la ceba, etc.
- Passat el repòs de la massa, afegir les verdures remenar per integrar be.
- Escalfar una paella antiadherent i pincellar amb unes gotes d’oli.
- Afegir un cullerot de la massa a la paella, per fer una capa fina, que es cogui ràpidament i be, i quedi torradeta al teu gust. Si t’agrada més gruixuda inpoc feta, possa mes massa.
- Fer uns 4/5 minuts per cada banda, fent-li la volta un cop es vegi torrada.
- Anar-les possant una a sobre de l’altra, en un plat de servir, fent una pila de crepes que es pugui tallar en raccions com es faria amb una truita.
Nota: les verdures es poden combinar o reemplaçar amb el què més t’agradi, formatge, pernil, olives, etc
Afegiu un comentari