Pancakes
Ingredients:
- 1 1/2 tasses de farina
- 3 1/2 tsp d’impulsor
- 1 tsp de sal
- 1 tbsp de sucre
- 3 tbsp de mantega fossa
- 1 ou
- 1 1/2 tasses de llet
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Preparar un bon esmorzar és un repte culinari i logístic: massa coses a fer i totes a l’hora ... Jo no puc fer simultàniament ous remenats (encara menys benedictí), crepes, cafè i te... els meus fogons tampoc, no donem per mes. I si ho intento, algú (jo) acaba menjant l’esmorzar fred i el panorama de la cuina per fregar després és un poema.
Però, he trobat la solució: les torrades franceses.
Definitivament, després de provar moltes receptes, aquesta és la meva preferida per les creps de l'esmorzar. És una adaptació de la tècnica del pa de pessic japonès. La clau de l'èxit és que la paella estigui ben calenta abans de començar a coure-les, llavors baixar el foc i tapar-les per deixar que pugin, esponjoses i suaus. Fer-les petites i amb espai suficient a la paella per poder voltejar-les bé, també contribueix a un bon resultat.
Amb aquestes quantitats, surten una dotzena de creps petites, per a dues o tres persones.
Ideals per a un àpat diferent. Acompanyar-ho amb una amanida, hummus, guacamole o coses de picar fa uns trobada amb amics.
Aquestes quantitats són per 4 persones.
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients: (per la massa de dues pizzes individuals)
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients
Elaboració
Font: pròpia