Pizza sense gluten
Seguim investigant amb la cuina saludable, buscant receptes interessants i atractives sense farines i sense sucres.
Seguim investigant amb la cuina saludable, buscant receptes interessants i atractives sense farines i sense sucres.
Una recepta ideal per preparar amb temps un àpat, perquè permet menjar-la calenta, tèbia o freda. Sempre està molt bona. Si acabada de sortir del forn és deliciosa, quan està freda i reposada els sabors dels ingredients, les salses i les espècies són més reconeixibles i la textura més ferma millora molt. Triomfaràs en qualsevol cas.
Si vols preparar la massa, si tens temps de fer-ho, és encara millor. Les masses comercials et faran guanyar temps, però no són tan bones. Aquí tens la recepta, no és difícil.
Una perfecta solució per a trobades amb amics, per fer-la a casa o per portar. Tant es pot menjar acabada de fer, calentona, com freda, al cap d'una estona. Admet moltes opcions diferents per al farciment, des de l'escalivada amb arengada més clàssica fins a les combinacions més sofisticades. La base és lleugera i cruixent i suporta perfectament el farcit generós i sucós. La clau és treballar-la amb el corró i donar-li bé la forma amb el mínim gruix.
En Robert diu que és la pizza catalana. (Si li donem forma rodona, ho semblaria totalment)
Ideals per a un àpat diferent. Acompanyar-ho amb una amanida, hummus, guacamole o coses de picar fa uns trobada amb amics.
Aquestes quantitats són per 4 persones.
Ingredients:
Ingredients: (per la massa de dues pizzes individuals)
Elaboració:
Ingredients
Elaboració
Font: pròpia
Ingredients
Elaboració
Ingredients
Elaboració
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració: