sopar

Nius de carbassó amb ou.

imatge de gemma

Ideal per un bon esmorzar, per un brunch o per un sopar. Sempre és una bona solució.

Important: el carabassó deixa anar molt líquid a la paella, convé haver retirat tot el possible abans; però si no és així, cal fer-ho a foc baix per afavorir que s'evapori abans que es cremi excessivament.

Amb aquestes quantitats surten 4 unitats.

Ingredients:

Galette bretona

imatge de gemma

Tinc encara a la cuina uns paquets de farina de fajol de quan vaig fer pa de fajol, així doncs provarem de fer galettes bretones.

Amb aquestes quantitats surten 4 unitats mitjanes o dues grans, depèn de la mida de la vostra paella.

El farciment admet totes les variants imaginables al vostre gust: pollastres, bolets, cebes, pebrots, albergínies, formatges, ous, sobrassada, etc. I les opcions dolces amb nutela, melmelada, formatge crema, fruita fresca ... 

Crepes de verdures

imatge de gemma

Ideals per a un àpat diferent. Acompanyar-ho amb una amanida, hummus, guacamole o coses de picar fa uns trobada amb amics. 

Aquestes quantitats són per 4 persones.

Ingredients: