imatge de gemma

Ingredients:

  • 125 g de llet
  • 125 g de nata
  • 125 g d'ou batut
  • 50 g de sucre
  • 60 g de sucre pel caramel

Elaboració:

  1. Preparar el caramel amb el sucre en una cassola al foc i repartir-lo en les flameres. Deixar que refredi.
  2. En una cassola al foc dissoldre el sucre i la llet.
  3. En un bol barrejar la nata i l'ou.
  4. Barrejar-ho tot, amb cura que no quedi cap bombolla d'aire.
  5. Repartir la massa de flam a les flameres amb caramel, que s'haurà refredat.
  6. Preparar una safata que pugui anar al forn, posant-hi les flameres i afegint aigua calenta fins a la meitat de les flameres.
  7. Enfornar a 150 °C uns 20 minuts al bany maria.
  8. Deixar refredar i reposar a la nevera un mínim de 4 hores.

Afegeix un comentari