Pa de pessic sense sucre i sense gluten
Ingredients:
Ingredients:
Quan no saps què fer per postres, amb aquestes roses de poma trobaràs una solució que pot ser molt agraïda. Resulten no molt dolces, lleugeres, aromàtiques i molt vistoses. És un ideal complement d'un sopar informal o un berenar, per decorar la teva taula o per portar quan vas de convidada. Admet experimentar amb les espècies i fer variants: amb cardamom, farcits amb fruits secs, amb xocolata, amb ratlladura de llimona, etc.
Amb aquestes quantitats surten unes 8/10 unitats depenent de la mida de les pomes i de la planxa de pasta de full.
Ingredients:
Elaboració:
Començo el repte de treballar receptes sense sucre i sense farines.
Així doncs, he modificat una recepta antiga que aportava 120 g de sucre refinat, substituint-lo per espècies i fent la poma al forn abans perquè alliberi més dolçor.
La vainilla en rebosteria és una de les meves espècies preferides. Cal vigilar perquè la seva potència de sabor pot amagar les altres i el cardamom, el clau o la canyella, poden ser també molt bons. En qualsevol cas, si estan ben equilibrades, al teu gust, no trobaràs a faltar el sucre.
És una de les millors troballes de les darreres receptes que he fet. Aquest pa és flonjo i suau recorda una mica el panettone de Nadal, però la seva elaboració és molt (moltíssim) més fàcil.
Pràcticament, només cal barrejar bé els ingredients, tenir una mica de força i paciència per treballar la massa en el bol; i després preparar-se les mans i els estris amb una generosa cobertura d’oli per manipular-la i boleiar. Ràpid i fàcil, només una fermentació en forma (per això la gran quantitat de llevat) però el resultat és molt bo.
En Robert em demana preparar unes postres especials per a una vetllada amb amics amb la temàtica de Hansel i Gretel.
Primer parlem de fer un pastís Sacher, després de fer una caseta de llaminadures, com la de la bruixa del bosc... finalment el repte és fer una Sacher amb forma de caseta de la bruixa. Ja us deixaré fotos perquè veieu com ha quedat.
Entretant, busco informació, receptes i tècniques per a fer una bona Sacher. Aquesta m'ha semblat la millor i avui ho provarem. Som-hi!
Ingredients: per 24 unitats
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Els propers dies volem preparar el tortell de reis. Ens caldrà fruita confitada per que sigui un bon tortell: a tots ens agrada la taronja, (ni cireres ni aquella de color verd que ningú sap identificar), fem-ne doncs.
Ingredients:
Elaboració: