dolç

Galetes de mantega Cookies

imatge de gemma

Ingredients:

  • 220 g de farina
  • 2 g de bicarbonat
  • 3 g de sal
  • 170 g de mantega en pomada (20 °C)
  • 110 g de sucre llustre
  • 80 g sucre morè
  • 1 ou sencer i 1 rovell d'ou.
  • 1 cullera de vanil·lina
  • 200 g de xocolata al 70%, en bocinets petits.

Elaboració

Magdalenes

imatge de gemma

Ingredients:

  • 5 ous
  • 300 g de sucre
  • 375 g d'oli
  • 200 g de llet
  • Un pessic de sal
  • Ratlladura de pell de llimona
  • 400 g de farina
  • 15 g d'impulsor

Per la variant de xocolata: substituir els 400 g de farina i 15 g d'impulsor per

  • 250 g de farina
  • 75 g de cacau
  • 20 g d'impulsor

Elaboració

Brioixets holandesos de canyella

imatge de gemma

Ingredients:

  • 500 g de farina
  • 230 g de llet
  • 80 g de mantega
  • 1 ou
  • 25 g de sucre blanc
  • 3 g de llevat sec
  • 8 g de sal
  • La pell de mitja llimona ratllada.
  • 200 g de sucre morè
  • 2 cullerades de canyella en pols

Elaboració:

Brioixets

imatge de gemma

Ingredients:

  • 600 g de farina de força
  • 60 g de llevat fresc (30 g si és sec)
  • 150 ml aigua
  • 100 ml llet
  • 100 g mantega líquida (fondre)
  • 100 g de sucre
  • Un pessic de sal
  • Per decorar: ou batut, sucre humit, xocolata, ametlles, al gust

Elaboració:

Brioixets de cardamom

imatge de gemma

Ingredients

  • 210 g de llet
  • 145 g (75+70) de mantega
  • 4 g de llevat sec
  • 390 g (260 + 130) de farina
  • 75 g de sucre blanc
  • 4 g de sal
  • 2 (1+1) cullerada de cardamom en pols
  • 70 g de sucre morè

Elaboració

Pastís de poma (apple crumble)

imatge de gemma

Ingredients:

Per fer el crumble

  • 75 g de farina
  • 52 g de farina salada freda
  • 25 g de sucre

Per fer el pastís

  • 2 ous a temperatura ambient
  • 180 g sucre
  • 190 g d'oli
  • 200 g de farina
  • Un pessic de canyella en pols
  • Un pessic de clau mòlt
  • Un pessic de nou moscada en pols
  • 3 g de bicarbonat
  • un pessic de sal
  • 300 g de poma en làmines

Elaboració

Pastís de llimona

imatge de gemma

Ingredients:

  • 5 ous
  • 300 g de sucre
  • 170 g de iogurt grec
  • 30 g de suc de llimona
  • La ratlladura de la pell de 3 llimones
  • 230 g de farina
  • 5 g de sal
  • 10 g d'impulsor
  • 50 g d'ametlles mòltes
  • 150 g d'oli

Pel xarop:

  • 40 g de suc de llimona
  • 75 g de sucre

Pel glacejat:

  • 24 g de suc de llimona
  • 200 g de sucre llustre garbellat

Elaboració

Pastís de formatge (estil americà)

imatge de gemma

Ingredients per la base:

  • 100 g de farina
  • 60 g de sucre morè
  • 2,5 ml de bicarbonat
  • 2,5 ml de sal
  • 35 g de mantega gelada
  • 35 g de mel
  • 30 ml de llet
  • 10 ml d'aroma de vainilla.
  • 100 g de mantega fosa

Ingredients pel farciment:

Pastís de pastanaga

imatge de gemma

Ingredients:

  • 4 ous a temperatura ambient.
  • 360 g de sucre
  • 196 g d'oli
  • 300 g de farina
  • 10 g d'impulsor
  • 10 g de bicarbonat
  • 4 g de canyella en pols
  • 4 g de sal
  • 480 g de pastanaga ratllada
  • 180 g de pinya en almívar
  • 90 g de nous pacanes picades
  • 200 g de mantega en pomada
  • 150 g de sucre llustre
  • 500 g de formatge crema

Elaboració:

Brownies (estil americà)

imatge de gemma

Ingredients:

  • 170 g de mantega
  • 200 g de xocolata al 70%
  • 100 g de xocolata al 50%
  • 45 g de cacau en pols al 100%
  • 5 ous
  • 200 g de sucre blanc
  • 120 g de sucre morè
  • 130 g de farina
  • 5 g de sal en escates (tipus maldon)
  • 80 g de nous pacanes

Elaboració:

Pàgines