Ingredients: per 24 unitats
- 450 g de farina
- 10 g d’impulsor
- 4 ous
- 150 g de sucre
- 200 g de mantega líquida
- 3 pomes
- Unes gotes de vainilla.
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 180ºC
- Preparar una safata amb paper d’enfornar.
- En un bol gran garbellar la farina i l’impulsor.
- En un altre bol batre i blanquejar els ous amb el sucre.
- Afegir unes gotes de vainilla i la mantega i batre fins a incorporar be tots els líquids.
- Afegir els líquids a la farina i remenar amb l’espàtula per incorporar bé.
- Pelar i tallar les pomes en dauets petits.
- Afegir la poma a la massa i incorporar.
- Fer unes canelles amb dues culleres i possar a la safata del forn.
- Enfornar a la zona del mig, a 180ºC uns 15 minuts, amb calor a dalt i a baix.
- Deixar refredar en una reixeta.
- Un cop freds espolsar una mica de sucre glas.
Afegeix un comentari