imatge de gemma

Ingredients: per 24 unitats

  • 450 g de farina
  • 10 g d’impulsor
  • 4 ous
  • 150 g de sucre
  • 200 g de mantega líquida
  • 3 pomes
  • Unes gotes de vainilla.

Elaboració:

  1. Pre-escalfar el forn a 180ºC
  2. Preparar una safata amb paper d’enfornar.
  3. En un bol gran garbellar la farina i l’impulsor.
  4. En un altre bol batre i blanquejar els ous amb el sucre.
  5. Afegir unes gotes de vainilla i la mantega i batre fins a incorporar be tots els líquids.
  6. Afegir els líquids a la farina i remenar amb l’espàtula per incorporar bé.
  7. Pelar i tallar les pomes en dauets petits.
  8. Afegir la poma a la massa i incorporar.
  9. Fer unes canelles amb dues culleres i possar a la safata del forn.
  10. Enfornar a la zona del mig, a 180ºC uns 15 minuts, amb calor a dalt i a baix.
  11. Deixar refredar en una reixeta.
  12. Un cop freds espolsar una mica de sucre glas.

Afegiu un comentari