Pa de pessic sense sucre i sense gluten
Ingredients:
Ingredients:
Seguint amb les investigacions per cuinar sense sucres i sense farina, preparem avui unes galetes per a quan volem sucar al cafè alguna cosa dolça i no prohibida.
El resultat és sorprenent. Està clar que no té la dolçor de les receptes amb sucre afegit, encara menys dels productes processats que podem comprar elaborats, però salvant això estan molt bones. És com quan a casa vàrem deixar de cuinar amb sal: pots descobrir altres sabors als teus plats, el sabor natural de cada ingredient sense quedar emmascarat per la sal o el sucre.
Una de les primeres fòrmules del Barcelona Bagels i que es va mantenir en totes les cartes, convertit en un clàssic: el Janis Joplin.
Ingredients:
Elaboració:
Una de les millors receptes del Barcelona Bagels: el Tuna Turner.
Un dels nostres best sellers és aquest bagel farcit generosament amb amanida de tonyina “estil americà”. Alguns clients ens el demanàven amb extres com formatge fos al damunt, ous ferrats o en truita, etc. Vosaltres mateixos.
Aquí trobareu la recepta dels bagels.
Amb aquestes quantitats surten 4/5 bagels o sandvitxos.
Ingredients:
Ingredients: per 24 unitats
Elaboració:
L'any passat ens vàrem iniciar amb el tortell de reis, amb la primera recepta d'Iban Yarza, fa uns 10 o 12 anys al programa "Robin Food". El resultat està prou bé per començar, un bon sabor, esponjós, però només si el menges de seguida, encara una mica calent del forn. Si et queda per a l'endemà el trobaràs sec i només servirà per sucar-ho al cafè de l'esmorzar.
En tutorials posteriors, el mateix Iban reconeix que és una recepta que no aguanta el temps, i que la causa és que és molt enriquida amb sucres i greixos.
Des que els vaig començar a fer que s’han quedat i són habituals a casa. És una excel·lent alternativa per a l’esmorzar o per picar si tens gana entre hores. S’acompanya bé del cafè, infusions o d’un moscatell o ratafia. Recorden els carquinyolis, amb aires de muesli.
Porta poc sucre, i si ho equilibres amb les panses fins i tot se’n pot prescindir.
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració
Per preparar unes bones magdales per l’esmorçar o berenar no cal gaires ingredients ni molta feina, només tenir el temps de deixar-les fermentar. A canvi podràs fer servir els teus ingredients preferits, els mes saludables, reduir les quantitats de sucre si la teva salut ho necessita, i tenir magdalenes acabades de fer sempre que vulguis.
Amb aquestes quantitats surten una dotzena de magdalenes mitjanes.
Ingredients: