
Ideal per un bon esmorzar, per un brunch o per un sopar. Sempre és una bona solució.
Important: el carabassó deixa anar molt líquid a la paella, convé haver retirat tot el possible abans; però si no és així, cal fer-ho a foc baix per afavorir que s'evapori abans que es cremi excessivament.
Amb aquestes quantitats surten 4 unitats.
Ingredients:
- 1 carabassó
- 50 g de formatge parmesà
- 2 tbsp de ceba fregida cruixent
- 4 ous
- 2 llesques de pernil (opcional)
Elaboració:
- Amb l'estri adequat, tallar el carabassó en forma de fideus prims.
- Posar a l'escorredor amb un plat al damunt per a fer pes, i deixar que perdi el màxim d'aigua durant 30 minuts.
- Entretant preparar el pernil, en un paper de forn uns moments al microones a màxima potència.
- Passat el temps, eixugar el carabassó amb paper de cuina i posar en un bol.
- Ratllar el formatge i afegir al carabassó.
- Afegir la ceba cruixent.
- Separar les clares dels rovells d'ou.
- Batre lleugerament les clares i afegir als carabassons.
- Remenar amb cura per integrar-ho tot.
- Posar una paella al foc amb una mica d'oli.
- Quan estigui ben calent, posar la meitat del carabassó i deixar coure uns minuts, mentre li donem forma de volcà.
- Quan estigui una mica quallat, afegir al mig el rovell i deixar fer uns moments més fins al punt que ens agradi l'ou fet.
- Servir immediatament amb el pernil cruixent.
Afegeix un comentari