imatge de gemma

 Temps: total 30 minuts

  • 10 minuts per preparar massa
  • 20/25 minuts de cocció

Racions:  surten unes 4 o 6 unitats 

Ingredients:

  • 1 tassa de formatge fresc (mató)
  • 2 ous L
  • 1,5 tasses de farina d'ametlla
  • 1 tbsp d'impulsor
  • 1/2 tsp de sal
  • 1/2 tsp d'all en pols (opcional)
  • 1/2 tsp de ceba en pols (opcional)
  • 1 tbsp de mel
  • 1 tbsp de vinagre de sidra
  • 1/4 tassa de formatge parmesà o mozzarella ratllat
  • 1 ou batut
  • 1 tbsp de llavors de sèsam o "everything" per bagels

Elaboració

  1. Preescalfar el fons a 190 °C
  2. Preparar una safata amb paper de forn
  3. Posar en un bol el formatge fresc, els ous, la mel, i el vinagre i batre molt bé amb la batedora de mà, fins a obtenir una massa escumosa.
  4. Per una altra banda, mesclar els ingredients secs la farina d'ametlla, l'impulsor, la sal, l'all i la ceba en pols, i el formatge ratllat.
  5. Afegir els ingredients líquids als secs s i barrejar amb l'espàtula o cullera de fusta, el mínim necessari per a obtenir una massa espessa.
  6. Dividir en 4 o 6 parts iguals i donar forma de panet, o de bagel, que ens agradi.
  7. Disposar a la safata de forn.
  8. Pintar per damunt amb l'ou batut i posar les llavors de sèsam o les que ens agradin.
  9. Enfornar a 190ºC uns 20 o 25 minuts.
  10. Deixar refredar abans de tallar i menjar.

Afegeix un comentari