Temps: total 30 minuts
- 10 minuts per preparar massa
- 20/25 minuts de cocció
Racions: surten unes 4 o 6 unitats
Ingredients:
- 1 tassa de formatge fresc (mató)
- 2 ous L
- 1,5 tasses de farina d'ametlla
- 1 tbsp d'impulsor
- 1/2 tsp de sal
- 1/2 tsp d'all en pols (opcional)
- 1/2 tsp de ceba en pols (opcional)
- 1 tbsp de mel
- 1 tbsp de vinagre de sidra
- 1/4 tassa de formatge parmesà o mozzarella ratllat
- 1 ou batut
- 1 tbsp de llavors de sèsam o "everything" per bagels
Elaboració
- Preescalfar el fons a 190 °C
- Preparar una safata amb paper de forn
- Posar en un bol el formatge fresc, els ous, la mel, i el vinagre i batre molt bé amb la batedora de mà, fins a obtenir una massa escumosa.
- Per una altra banda, mesclar els ingredients secs la farina d'ametlla, l'impulsor, la sal, l'all i la ceba en pols, i el formatge ratllat.
- Afegir els ingredients líquids als secs s i barrejar amb l'espàtula o cullera de fusta, el mínim necessari per a obtenir una massa espessa.
- Dividir en 4 o 6 parts iguals i donar forma de panet, o de bagel, que ens agradi.
- Disposar a la safata de forn.
- Pintar per damunt amb l'ou batut i posar les llavors de sèsam o les que ens agradin.
- Enfornar a 190ºC uns 20 o 25 minuts.
- Deixar refredar abans de tallar i menjar.
Afegeix un comentari