Panets per esmorzar sense farina i sense sucre
Temps: total 30 minuts
- 10 minuts per preparar massa
- 20/25 minuts de cocció
Racions: surten unes 4 o 6 unitats
Ingredients:
Temps: total 30 minuts
Racions: surten unes 4 o 6 unitats
Ingredients:
Tinc encara a la cuina uns paquets de farina de fajol de quan vaig fer pa de fajol, així doncs provarem de fer galettes bretones.
Amb aquestes quantitats surten 4 unitats mitjanes o dues grans, depèn de la mida de la vostra paella.
El farciment admet totes les variants imaginables al vostre gust: pollastres, bolets, cebes, pebrots, albergínies, formatges, ous, sobrassada, etc. I les opcions dolces amb nutela, melmelada, formatge crema, fruita fresca ...
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Una de les millors receptes del Barcelona Bagels: el Tuna Turner.
Un dels nostres best sellers és aquest bagel farcit generosament amb amanida de tonyina “estil americà”. Alguns clients ens el demanàven amb extres com formatge fos al damunt, ous ferrats o en truita, etc. Vosaltres mateixos.
Aquí trobareu la recepta dels bagels.
Amb aquestes quantitats surten 4/5 bagels o sandvitxos.
Ingredients:
Preparar un bon esmorzar és un repte culinari i logístic: massa coses a fer i totes a l’hora ... Jo no puc fer simultàniament ous remenats (encara menys benedictí), crepes, cafè i te... els meus fogons tampoc, no donem per mes. I si ho intento, algú (jo) acaba menjant l’esmorzar fred i el panorama de la cuina per fregar després és un poema.
Però, he trobat la solució: les torrades franceses.
Definitivament, després de provar moltes receptes, aquesta és la meva preferida per les creps de l'esmorzar. És una adaptació de la tècnica del pa de pessic japonès. La clau de l'èxit és que la paella estigui ben calenta abans de començar a coure-les, llavors baixar el foc i tapar-les per deixar que pugin, esponjoses i suaus. Fer-les petites i amb espai suficient a la paella per poder voltejar-les bé, també contribueix a un bon resultat.
Amb aquestes quantitats, surten una dotzena de creps petites, per a dues o tres persones.
Ingredients:
Elaboració: