esmorzar

Bagel de tonyina (tunna salad)

imatge de gemma

Una de les millors receptes del Barcelona Bagels: el Tuna Turner.

Un dels nostres best sellers és aquest bagel farcit generosament amb amanida de tonyina “estil americà”. Alguns clients ens el demanàven amb extres com formatge fos al damunt, ous ferrats o en truita, etc. Vosaltres mateixos.

Aquí trobareu la recepta dels bagels.

Amb aquestes quantitats surten 4/5 bagels o sandvitxos.

Ingredients:

Torrades franceses

imatge de gemma

Preparar un bon esmorzar és un repte culinari i logístic: massa coses a fer i totes a l’hora ... Jo no puc fer simultàniament ous remenats (encara menys benedictí), crepes, cafè i te... els meus fogons tampoc, no donem per mes. I si ho intento, algú (jo) acaba menjant l’esmorzar fred i el panorama de la cuina per fregar després és un poema.

Però, he trobat la solució: les torrades franceses.

Creps dolces per esmorzar

imatge de gemma

 Ingredients:

  • 190 g de farina de tot ús.
  • 4 tsp d’impulsor.
  • 1/2 tsp de sal.
  • 3 tbsp de sucre.
  • 1 ou.
  • 310 ml de llet.
  • 60 g de mantega fosa.
  • 1/2 tsp de vainilla.

Elaboració:

Crepes salades o dolces

imatge de gemma

Ingredients:

  • 4 tbsp de farina de força
  • 1 tsp d’impulsor
  • 1 pessic de sal
  • 1 tbsp de iogurt
  • 4 tbsp d’aigua 

Elaboració: