imatge de gemma

Ingredients:

  • 250 grs de bolets camagrocs, fredolics, rossinyols etc
  • 1 porro
  • Una branca de romaní fresc
  • 50 grs d’avellanes torrades
  • 50 grs d’ametlles torrades
  • 500 ml de brou de verdures
  • Un o dos ous.

Elaboració:

  1. Netejar, tallar el porro ben petit i posar-lo a enrossir en una cassola.
  2. Preparar un farcellet amb una fulla del porro i la branca del romaní. Afegir-la al porro.
  3. Quan estigui ben ros, afegir els bolets.
  4. Quan els bolets han deixat anar la seva aigua retirar el farcellet.
  5. Afegir el brou i deixar coure a foc mig uns 10 minuts.
  6. Preparar una picada amb les ametlles i les avellanes, ben fina.
  7. Passats els 10 minuts afegir la picada, rectificar de sal i pebre i deixar coure 10 minuts mes.
  8. Just abans de servir posar un ou al fons de bol, i afegir la sopa ben calenta.