Ingredients:
- 250 grs de bolets camagrocs, fredolics, rossinyols etc
- 1 porro
- Una branca de romaní fresc
- 50 grs d’avellanes torrades
- 50 grs d’ametlles torrades
- 500 ml de brou de verdures
- Un o dos ous.
Elaboració:
- Netejar, tallar el porro ben petit i posar-lo a enrossir en una cassola.
- Preparar un farcellet amb una fulla del porro i la branca del romaní. Afegir-la al porro.
- Quan estigui ben ros, afegir els bolets.
- Quan els bolets han deixat anar la seva aigua retirar el farcellet.
- Afegir el brou i deixar coure a foc mig uns 10 minuts.
- Preparar una picada amb les ametlles i les avellanes, ben fina.
- Passats els 10 minuts afegir la picada, rectificar de sal i pebre i deixar coure 10 minuts mes.
- Just abans de servir posar un ou al fons de bol, i afegir la sopa ben calenta.
Afegeix un comentari