imatge de gemma

Ingredients:

  • Un bon manat de bledes (700 - 800 gr)
  • Una ceba gran
  • Una patata gran
  • 500 ml de brou de verdures
  • Un iogurt natural
  • Un grapat de pinyons.

Elaboració:

  1. Pela, neteja i talla la ceba, la patata i les bledes.
  2. Primer posem la ceba i la fem daurar uns minuts.
  3. Afegim la patata i deixem que s’enroseixi amb una mica de pebre i sal.
  4. Afegim les bledes i les saltem uns minuts.
  5. Afegim el brou asegurant que ho cobreixi tot i, tapat, ho deixem coure a foc suau uns 20 minuts.
  6. Comprovem que les patates s’hagin cuit be i ho retirem del foc deixant que refredi una mica.
  7. Mentre refreda preparem els pinyons saltejats a la paella amb milt poc oli per torrar-los una mica.
  8. Ho pssem tot a la batedora de vas (americana), i ho liquem tot junt ben fi.
  9. Afegim la quantitat de iogurt necessaria per la cremossitat que ens agradi, i ho batem junt.
  10. Servim en bols individuals amb un grapadet de pinyons al damunt.