Ingredients:
- Un bon manat de bledes (700 - 800 gr)
- Una ceba gran
- Una patata gran
- 500 ml de brou de verdures
- Un iogurt natural
- Un grapat de pinyons.
Elaboració:
- Pelem, netegem i tallem la ceba, la patata i les bledes.
- Primer posem la ceba i la fem daurar uns minuts.
- Afegim la patata i deixem que s’enroseixi amb una mica de pebre i sal.
- Afegim les bledes i les saltem uns minuts.
- Afegim el brou asegurant que ho cobreixi tot i, tapat, ho deixem coure a foc suau uns 20 minuts.
- Comprovem que les patates s’hagin cuit be i ho retirem del foc deixant que refredi una mica.
- Mentre refreda preparem els pinyons saltejats a la paella amb molt poc oli per torrar-los una mica.
- Ho possem tot a la batedora de vas (americana), i ho processem tot ben fi.
- Afegim la quantitat de iogurt necessaria per la cremossitat que ens agradi, i ho batem junt.
- Servim en bols individuals amb un grapadet de pinyons al damunt.
Afegeix un comentari