Ingredients:
- 1/2 bròquil
- 1/2 ceba
- 1 porro
- 1 carabassó
- 1 branca d'api
- 750 ml de brou de verdures
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Elaboració:
- Neteja, pela i talla les verdures en trossos menuts
- En una cassola posa un raig d'oli.
- Afegeix les cebes i deixa daurar uns minuts.
- Afegeix després el bròquil, el porro, el carabassó i l'api.
- Deixa que es faci una mica, que agafi color i sabor.
- Afegir el brou i deixar coure 30 o 40 minuts fins que totes les verdures quedin tendres.
- Passar al vas de la batedora amb tres quartes parts del brou, i reservar l'altre quart.
- Batre fins a aconseguir la cremositat que ens agrada, afegint més brou sí és necessari.
- Servir calent i decorar amb unes llavors, un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli.
Afegeix un comentari