imatge de gemma

Ingredients:

  • 1/2 bròquil
  • 1/2 ceba
  • 1 porro
  • 1 carabassó
  • 1 branca d'api
  • 750 ml de brou de verdures
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

Elaboració:

  1. Neteja, pela i talla les verdures en trossos menuts
  2. En una cassola posa un raig d'oli.
  3. Afegeix les cebes i deixa daurar uns minuts.
  4. Afegeix després el bròquil, el porro, el carabassó i l'api.
  5. Deixa que es faci una mica, que agafi color i sabor.
  6. Afegir el brou i deixar coure 30 o 40 minuts fins que totes les verdures quedin tendres.
  7. Passar al vas de la batedora amb tres quartes parts del brou, i reservar l'altre quart.
  8. Batre fins a aconseguir la cremositat que ens agrada, afegint més brou sí és necessari.
  9. Servir calent i decorar amb unes llavors, un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli.

Afegeix un comentari