imatge de gemma

Crema pastissera per farcir o per fornejar.

Ingredients:

  • 125 + 42 ml de llet
  • Una branca de canyella
  • La pell de mitja llimona
  • 34 g de sucre
  • 17 g de maicena
  • 1 rovell d’ou
  • 12 g de mantega

Elaboració:

  1. Posar al foc 125 ml de llet amb la branca de canyella i la pell de llimona.
  2. Deixar que arrenqui el bull, retirar del foc. Deixar refredar, infusionant.
  3. En un bol posar els 42 ml de llet amb el sucre i batre fins a dissoldre.
  4. Afegir la maicena i batre fins a dissoldre completament.
  5. Afegir el rovell d’ou i remenar bé.
  6. Posar al foc la barreja amb la llet infusionada i colada.
  7. Sense deixar mai de remenar amb el batedor de barnilles, mantenir a foc mitjà fins que prengui la consistència desitjada.
  8. Un cop fora del foc, afegir la mantega i remenar per dissoldre completament.
  9. Passar a un bol net i deixar refredar completament, tapar amb film perquè no faci pell.

Afegeix un comentari