Crema pastissera per farcir o per fornejar.
Ingredients:
- 125 + 42 ml de llet
- Una branca de canyella
- La pell de mitja llimona
- 34 g de sucre
- 17 g de maicena
- 1 rovell d’ou
- 12 g de mantega
Elaboració:
- Posar al foc 125 ml de llet amb la branca de canyella i la pell de llimona.
- Deixar que arrenqui el bull, retirar del foc. Deixar refredar, infusionant.
- En un bol posar els 42 ml de llet amb el sucre i batre fins a dissoldre.
- Afegir la maicena i batre fins a dissoldre completament.
- Afegir el rovell d’ou i remenar bé.
- Posar al foc la barreja amb la llet infusionada i colada.
- Sense deixar mai de remenar amb el batedor de barnilles, mantenir a foc mitjà fins que prengui la consistència desitjada.
- Un cop fora del foc, afegir la mantega i remenar per dissoldre completament.
- Passar a un bol net i deixar refredar completament, tapar amb film perquè no faci pell.
Afegeix un comentari