Crema pastissera
Crema pastissera per farcir o per fornejar.
Ingredients:
- 125 + 42 ml de llet
- Una branca de canyella
- La pell de mitja llimona
- 34 g de sucre
- 17 g de maicena
- 1 rovell d’ou
- 12 g de mantega
Elaboració:
Crema pastissera per farcir o per fornejar.
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Aquesta recepta de pastís de poma és especial, diferent i deliciosa. El crumble és triomfador assegurat i li fa un acabat rustic i molt atractiu que agrada a tothom. Però és que el pastís, amb les espècies, té un aroma, una textura i uns sabors molt delicats. El resultat és esponjós, cremós, suau al paladar. No s’ha de guardar en nevera, a temperatura ambient, ben preservat de l’aire amb una cúpula, es conserva perfectament uns quants dies (si es que resistiu la temptació de menjar-ne).
Ingredients:
Pel xarop:
Pel glacejat:
Elaboració
Ingredients per la base:
Ingredients pel farciment:
Ingredients: per un motllo de 20 cm de diàmetre, fan 8 raccions.
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
TIngredients:
Elaboració:
Aquesta és amb diferència la meva recepta de pastís de formatge preferida. En tinc d’altres, molt bones totes, però aquesta és la millor. Amb formatge crema “normal” queda suau i al gust de tothom, serà un èxit segur; però si utilitzes un formatge més potent com un idiazabal, un maó, un emmental o un manxego curat ... els sabors seran d’un altre nivell.
A més, és molt fàcil. Només cal seguir els consells de les notes que s’indica al final.