Ingredients:
- 190 g de farina de tot ús.
- 4 tsp d’impulsor.
- 1/2 tsp de sal.
- 3 tbsp de sucre.
- 1 ou.
- 310 ml de llet.
- 60 g de mantega fosa.
- 1/2 tsp de vainilla.
Elaboració:
- En un bol gran barrejar tots els ingredients secs: la farina garbellada, impulsor, sal i sucre.
- En un altre bol batre l’ou, afegir la resta líquids la llet, la mantega fosa, la vainilla i batre per incorporar bé.
- Afegir els ingredients líquids als secs i remenar amb cura amb una espàtula o cullera gran.
- Cal remenar el mínim per desfer els grumolls de farina però no batre, no remenar més del compte.
- Prepara una paella adequada amb una mica de mantega al foc mitjà.
- Posar una cullerada de la massa a la paella i deixar daurar uns 2/3 minuts per cada banda.
- Cal vigilar el foc que no sigui excessiu per no cremar la massa per fora abans que cogui per dins.
- Servir i menjar immediatament, acompanyant amb mel, melmelades, crema de xocolata, etc.
Afegeix un comentari