imatge de gemma

 Ingredients:

  • 190 g de farina de tot ús.
  • 4 tsp d’impulsor.
  • 1/2 tsp de sal.
  • 3 tbsp de sucre.
  • 1 ou.
  • 310 ml de llet.
  • 60 g de mantega fosa.
  • 1/2 tsp de vainilla.

Elaboració:

  1. En un bol gran barrejar tots els ingredients secs: la farina garbellada, impulsor, sal i sucre.
  2. En un altre bol batre l’ou, afegir la resta líquids la llet, la mantega fosa, la vainilla i batre per incorporar bé.
  3. Afegir els ingredients líquids als secs i remenar amb cura amb una espàtula o cullera gran.
  4. Cal remenar el mínim per desfer els grumolls de farina però no batre, no remenar més del compte.
  5. Prepara una paella adequada amb una mica de mantega al foc mitjà.
  6. Posar una cullerada de la massa a la paella i deixar daurar uns 2/3 minuts per cada banda.
  7. Cal vigilar el foc que no sigui excessiu per no cremar la massa per fora abans que cogui per dins.
  8. Servir i menjar immediatament, acompanyant amb mel, melmelades, crema de xocolata, etc.

Afegeix un comentari