Vichyssoise
Ingredients:
- 2 patates grans
- 1 porro gran
- 10 g de mantega
- Sal i pebre
- 500 ml de brou de verdures
- 200 ml de crema de llet
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Preparar un bon esmorzar és un repte culinari i logístic: massa coses a fer i totes a l’hora ... Jo no puc fer simultàniament ous remenats (encara menys benedictí), crepes, cafè i te... els meus fogons tampoc, no donem per mes. I si ho intento, algú (jo) acaba menjant l’esmorzar fred i el panorama de la cuina per fregar després és un poema.
Però, he trobat la solució: les torrades franceses.
Definitivament, després de provar moltes receptes, aquesta és la meva preferida per les creps de l'esmorzar. És una adaptació de la tècnica del pa de pessic japonès. La clau de l'èxit és que la paella estigui ben calenta abans de començar a coure-les, llavors baixar el foc i tapar-les per deixar que pugin, esponjoses i suaus. Fer-les petites i amb espai suficient a la paella per poder voltejar-les bé, també contribueix a un bon resultat.
Amb aquestes quantitats, surten una dotzena de creps petites, per a dues o tres persones.
Ingredients:
Per la massa quebrada:
Per la tarta de poma:
Elaboració:
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients
Elaboració
Ingredients:
Elaboració: