Seguint amb les investigacions per cuinar sense sucres i sense farina, preparem avui
Ingredients:
- 230 g de flocs de civada
- 1 tsp d'impulsor
- 1/2 tsp de canyella
- 2 pomes mitjanes
- 3 ous
- 1 tsp de vainilla
- 40 g de nabius secs, o panses.
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 180 °C
- Separar els rovells de les clares d'ou. Reservar
- En un robot de cuina moldre ben fi els flocs de civada.
- Posar en un bol gran i afegir l'impulsor i la canyella. Reservar.
- Tallar a quarts les pomes, retirar el cor i passar pel robot de cuina fins a fer un puré fi.
- Afegir els rovells d'ou, la vainilla i els nabius o panses, i remenar per integrar-ho tot.
- Muntar les clares amb un pessic de sal a punt de neu.
- Afegir una tercera part de les clares muntades a la mescla i incorporar suaument per no perdre l'aire.
- Segui afegint, en tres vegades, a poc a poc, la resta de les clares, fins a aconseguir una massa uniforme.
- Fer boletes amb les mans i disposar-les en una safata per a forn amb paper, una mica separades entre elles.
- Enfornar uns 25 minuts a 180 °C, vigilant fins que quedin del teu gust.
Afegeix un comentari