imatge de gemma

Seguint amb les investigacions per cuinar sense sucres i sense farina, preparem avui

Ingredients:

  • 230 g de flocs de civada
  • 1 tsp d'impulsor
  • 1/2 tsp de canyella
  • 2 pomes mitjanes
  • 3 ous
  • 1 tsp de vainilla
  • 40 g de nabius secs, o panses.

Elaboració:

  1. Preescalfar el forn a 180 °C
  2. Separar els rovells de les clares d'ou. Reservar
  3. En un robot de cuina moldre ben fi els flocs de civada.
  4. Posar en un bol gran i afegir l'impulsor i la canyella. Reservar.
  5. Tallar a quarts les pomes, retirar el cor i passar pel robot de cuina fins a fer un puré fi.
  6. Afegir els rovells d'ou, la vainilla i els nabius o panses, i remenar per integrar-ho tot.
  7. Muntar les clares amb un pessic de sal a punt de neu.
  8. Afegir una tercera part de les clares muntades a la mescla i incorporar suaument per no perdre l'aire.
  9. Segui afegint, en tres vegades, a poc a poc, la resta de les clares, fins a aconseguir una massa uniforme.
  10. Fer boletes amb les mans i disposar-les en una safata per a forn amb paper, una mica separades entre elles.
  11. Enfornar uns 25 minuts a 180 °C, vigilant fins que quedin del teu gust.

Afegeix un comentari