Ingredients:
- 220 g de farina
- 2 g de bicarbonat
- 3 g de sal
- 170 g de mantega en pomada (20 °C)
- 110 g de sucre llustre
- 80 g sucre morè
- 1 ou sencer i 1 rovell d'ou.
- 1 cullera de vanil·lina
- 200 g de xocolata al 70%, en bocinets petits.
Elaboració
- Barrejar en un bol la farina, el bicarbonat i la sal. Reservar.
- Batre la mantega amb la màquina a màxima velocitat.
- Afegir els sucres i batre fins a obtenir un aspecte fi i tou.
- Afegir l'ou sencer, el rovell i l'aroma de vainilla sense deixar de batre.
- Baixar la velocitat i afegir la farina, fent que s'integri tot.
- Afegir la xocolata per sobre i remenar.
- Cobrir el bol amb un paper film i deixar a la nevera tota una nit.
- L'endemà, formar boles d'uns 30 g. (Poden sortir unes 30 unitats)
- Posar-les en una safata pel forn (que hi càpiga a la teva nevera), sobre paper forn i aplanar-les una mica, deixant espai entre elles perquè al forn encara s'aplanen una mica més.
- Tapar amb un altre paper de forn i deixar reposar a nevera 30 minuts.
- Preescalfar el forn a 170 °C
- Fornejar a 170 °C entre 15 - 20 minuts.
Afegeix un comentari