imatge de gemma

Ingredients:

  • 220 g de farina
  • 2 g de bicarbonat
  • 3 g de sal
  • 170 g de mantega en pomada (20 °C)
  • 110 g de sucre llustre
  • 80 g sucre morè
  • 1 ou sencer i 1 rovell d'ou.
  • 1 cullera de vanil·lina
  • 200 g de xocolata al 70%, en bocinets petits.

Elaboració

  1. Barrejar en un bol la farina, el bicarbonat i la sal. Reservar.
  2. Batre la mantega amb la màquina a màxima velocitat.
  3. Afegir els sucres i batre fins a obtenir un aspecte fi i tou.
  4. Afegir l'ou sencer, el rovell i l'aroma de vainilla sense deixar de batre.
  5. Baixar la velocitat i afegir la farina, fent que s'integri tot.
  6. Afegir la xocolata per sobre i remenar.
  7. Cobrir el bol amb un paper film i deixar a la nevera tota una nit.
  8. L'endemà, formar boles d'uns 30 g. (Poden sortir unes 30 unitats)
  9. Posar-les en una safata pel forn (que hi càpiga a la teva nevera), sobre paper forn i aplanar-les una mica, deixant espai entre elles perquè al forn encara s'aplanen una mica més.
  10. Tapar amb un altre paper de forn i deixar reposar a nevera 30 minuts.
  11. Preescalfar el forn a 170 °C
  12. Fornejar a 170 °C entre 15 - 20 minuts.