Ingredients:
- 120 g de mantega en pomada
- 60 g de farina de blat de moro
- 1 rovell d'ou
- 30 ml d'aigua
- 2,5 ml de sal
- 5 ml de sucre llustre
- 130 g de farina
Elaboració:
- Batre la mantega, amb la màquina, fins a fer-la suau i cremosa.
- Amb la màquina parada afegir la farina de blat de moro, el rovell, l'aigua, la sal i el sucre. Batre a baixa velocitat fins a obtenir una pasta suau.
- Afegir la farina a màquina parada i barrejar suau.
- Aplanar la massa en un disc gruixut, embolicar-ho amb film i deixar a la nevera dues hores.
- Després, donar forma rodona i d'un gruix de 3 mm. Cobrir el motlle i posar a la nevera 30 minuts.
- Preescalfar el forn a 180 °C.
- Treure de la nevera i posar un paper de forn al fons de la base i mongetes seques a sobre.
- Fornejar 15 - 20 minuts.
- Treure del forn i deixar refredar abans de manipular. Retirar les mongetes (delicat).
- Fornejar 10 minuts. Traure i deixar refredar abans de farcir i acabar el plat.
Afegeix un comentari