
Ingredients: per un motllo de 20 cm de diàmetre, fan 8 raccions.
- 2 ous a temperatura ambient.
 - 180 g de sucre
 - 100 g d'oli
 - 150 g de farina
 - 5 g d'impulsor
 - 5 g de bicarbonat
 - 2 g de canyella en pols
 - 2 g de sal
 - 240 g de pastanaga ratllada
 - 90 g de pinya en almívar
 - 45 g de fruits secs (nous pacanes, ametlles, etc)
 - 100 g de mantega en pomada
 - 75 g de sucre llustre
 - 250 g de formatge crema
 
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 170 °C i preparar el motlle folrat de paper de forn
 - Batre els ous i el sucre a velocitat alta fins que quedi escumós
 - Afegir l'oli en forma de rajolí continu sense deixar de batre.
 - Garbellar la farina, l'impulsor, el bicarbonat la canyella i la sal. Afegir a la barreja d'ous i remenar a mà amb l'espàtula de baix a dalt, suaument.
 - Afegir la pastanaga ratllada, la pinya en almívar tallada en bocinets petits, i les pacanes picades. Remenar.
 - Posar al motlle i enfornar a 170 °C entre 40 - 45 minuts.
 - Deixar refredar i preparar la crema de formatge per farcir o acompanyar.
 - És important que la mantega estigui a punt de pomada, temperatura ambient, per batre-la fort, a velocitat alta durant 4 o 5 minuts.
 - Parar la màquina, afegir el sucre llustre i batre incrementant la velocitat.
 - Afegir el formatge a poc a poc i batre a velocitat mitjana.
 










Afegeix un comentari