Ingredients:
- 1 poma
- 2 cullerades de mantega
- 4 cullerades de sucre
- 1 ou
- 1 cullerada de essència de vainilla, o canyella ...
- 1 tassa d’oli
- 1 tassa de llet
- 1 tassa de farina
- 1 cullerada d’impulsor
Elaboració:
- Tallar la poma amb pell a rodelles i retirar el cor.
- Preparar una paella amb una cullerada de mantega, posar-hi la poma i empolvorar dues cullerades de sucre per sobre.
- A banda, en un bol, batre un ou sencer amb una cullerada de vainillina o canyella i dues cullerades de sucre.
- Afegir remenant per que s’incorpori be cada ingredient, l’oli, la llet, la farina i l’impulsor.
- Abocar la massa ben fina sobre les pomes a la paella.
- Tapar i coure a foc baix 15 minuts.
- Amb l’ajuda d’un plat, donar la volta (com si fos una truita), escampant una cullerada de mantega amb el pincell abans per la paella.
- Tapar i deixa 10 minuts més a foc baix.
- Deixar refredar.
Nota: vigilar sempre perque el foc sigui el necessari: massa poc i no puja, massa fort i es cremarà.
Afegeix un comentari