imatge de gemma

Ingredients:

  • 500 g de pastanaga ratllada
  • 1 cullera de llavors de mostassa
  • 2 culleres de llavors de coriandre aixafades
  • 1 cullera de llavors de cardamom
  • 2,5 cm de gingebre ratllat
  • 1 taronja: la pell ratllada i el suc.
  • 120 ml de vinagre de poma
  • 80 g de sucre morè

Elaboració.

  1. Posar les pastanagues, i les llavors en una cassola de fons gruixut al foc molt suau i anar remenant.
  2. Després afegir la resta d'ingredients i remenar a foc molt lent, fins que el sucre es dissolgui.
  3. Coure 10 minuts fins que les pastanagues s'estovin
  4. Després dels 10 minuts, pujar una mica el foc i coure 15 - 20 minuts més o fins que el líquid s'evapori.
  5. Remenar sovint per evitar que es cremi o s'enganxi.